معاون صدای رسانه ملی گفت: ضرورت دارد یك میان رشته با عنوان «سلامت و رسانه» ایجاد شود و برای پیشگیری از حوادث كاری ساختارمند انجام دهیم.
به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت،حمید شاه آبادی در آیین پایانی نخستین جشنواره كشوری پیشگیری از سوانح و حوادث افزود: این برنامه به همت معاونت صدای سازمان صدا و سیما به عنوان اقدامی جدید و عملیاتی برای آگاهی رسانی در زمینه پیشگیری از حوادث و بلایا صورت گرفته است.
وی گفت: رسانه ملی زبان مردم در بیان كاستیها در این گونه حوادث است.
شاه آبادی با بیان اینكه در معاونت صدا، یك پویش با شعار «حادثه قابل پیشگیری است» برای نوروز راه اندازی میشود، تاكید كرد: یكی از ماموریتها برای پیشگیری از حوادث، بیان كاستی هاست.
وی گفت: بخشی از هرم سنی بین 15 تا 45 سال در حوادث از بین میروند و همه این اتفاقات نشان میدهد عزم ملی همه دستگاهها لازم است، جایی كه اطلاع رسانی به مردم مطرح میشود رسانه ملی پرچم دار است و كسی نمیتواند جایی كه مردم مخاطب هستند، جای رسانه ملی را بگیرد.
معاون صدای رسانه ملی با اشاره به نقش رسانه در بحران افزود: امسال 380 هنرمند آثار خود را به این جشنواره ارائه دادند و امیدواریم سال آینده مشاركت بیشتر شود.
شاه آبادی گفت: اگر بخواهیم كار بنیادی در این حوزه انجام دهیم نیازمند تلفیق كار آكادمیك با هنر هستیم، همچنین پیگیر ایجاد یك رشته یا میان رشته به عنوان «سلامت و رسانه» هستیم و تا زمانی كه چهرهای آكادمیك نداشته باشیم نمیتوانیم آثار فاخری تولید كنیم.
در این مراسم از برگزیدگان نخستین جشنواره كشوری پیشگیری از سوانح و حوادث با حضور حجت الاسلام و المسلمین سید رمضان موسوی مقدم قائم مقام سازمان صدا و سیما، سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی نماینده مجلس شورای اسلامی و اسماعیل نجار رئیس سازمان مدیریت بحران كشور قدردانی شد.