درمان دارویی، بهترین روش شكست اوتیت

روش دارویی، بهترین روش درمان التهاب و عفونت گوش است به شرطی كه ثابت شود فرد سه، چهار بار در 6 ماه دچار اتید مكرر شده باشد.

1396/08/09
|
11:50

به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت، دكتر علی اصغر پیوندی ، جراح و متخصص گوش و حلق و بینی در گفتگو با برنامه یك نكته یك متخصص شبكه رادیویی سلامت گفت: دیده شده است بچه های زیر ده، دوازده سال با عفونت های مكرر به مطب پزشك مراجعه می كنند. به این ها اوتیت های (یا التهاب و عفونت گوش) مراجعه یا عود كننده گفته می شود كه ممكن است سه تا چهار اتید در 6 ماه باشد.
وی ادامه داد: علل ان ممكن است آلرژی باشد، لوزه سوم بزرگ باشد یا دستگاه ایمنی فرد مشكل داشته باشد یا در حلق و بینی، انسداد مكانیكی داشته باشد. در این موارد، درمان دارویی اتید حاد انجام می گیرد.
این جراح و متخصص گوش و حلق و بینی در ادامه بیان كرد: سه روش پیشگیری وجود دارد: یك روش، درمان با آنتی بیوتیك با دوز پایین است. توصیه می شود به مدت سه تا شش ماه در وعده شب مصرف شود. این نوع درمان باعث می شود سیستم دفاعی بیمار، مقاوم شود و برای اوتیت های بعدی به طور مكرر مراجعه نكند.
وی با بیان اینكه روش دوم، جراحی است، تصریح كرد: اگر لوزه سوم به اندازه كافی بزرگ و مشكلات و انسدادهای مكانیكی ایجاد كرده باشد دیگر به درد بدن نمی خورد و آن را با جراحی از بدن خارج می كنیم.
پیوندی ادامه داد: روش سوم این است كه پرده گوش را می شكافیم و روی آن لوله تهویه نصب می كنیم. با این عمل، ترشحات بیماری كه دچار اوتیت است به كانال گوش هدایت می شود و علائم عفونی كمتری ایجاد می كند.
این جراح و متخصص گوش و حلق و بینی در پایان اظهارداشت: به نظر می رسد روش اول، بهترین روش است به شرطی كه ثابت شود فرد سه، چهار بار در 6 ماه دچار اوتیت مكرر شده باشد .

دسترسی سریع