رییس اداره مكمل های تغذیه ای، ورزشی و انرژی زا اداره كل فراورده های طبیعی، سنتی و مكمل سازمان غذا و دارو، از افزایش مصرف مكمل های تغذیه ای در بین مردم خبر داد.
ریحانه اكبریان، با اشاره به افزایش مصرف مكملها در چند سال اخیر در كشور، پُر كردن شكاف تغذیهای ناشی از كاهش مواد مغذی منابع غذایی و همچنین افزایش استفاده از محصولات آماده و فرآوری شده را از علل این امر برشمرد و گفت: تعداد فزاینده مجوزهای صادر شده از سوی سازمان غذا و دارو و آمار شناسه گذاری این نوع از فرآوردهها حاكی از افزایش نوع و تعداد مكملهای تولید داخل و در نتیجه اقبال جامعه هدف اعم از پزشك و بیمار نسبت به مصرف مكملها در كشور است.
وی افزود: با توجه به وسعت و تنوع جامعه هدف و نقش و اثرگذاری فرآورده مكمل در ارتقای سلامت آحاد جامعه، طیف وسیعی از انواع فرآورده مكمل در دسترس است.
به گفته اكبریان، انواع ویتامینها و املاح معدنی در حفظ سلامت عمومی افراد به ویژه نوزادان و مادران باردار و شیرده، افزایش عملكرد ورزشی، حفظ سلامت پوست، مو و ناخن، بهبود عملكرد دستگاه ایمنی، مدیریت وزن اعم از كاهش یا افزایش و همچنین در پیشگیری و حمایت از شرایط خاص سلامت مانند پوكیاستخوان، بیماریهای قلبی و عروقی، دیابت مورد استفاده قرار میگیرد.