گفتگو با تولیدكننده خلاق گلاب در رادیو

برنامه "از مزرعه تا سفره" كه روزهای چهارشنبه ساعت 13 و 15 دقیقه به مدت 30 دقیقه پخش می شود به موض ایمنی و سلامت تغذیه می پردازد.

1403/02/16
|
08:23

به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت، فاطمه بی تقصیر، تهیه كننده برنامه "از مزرعه تا سفره" در این باره توضیح داد: این برنامه روزهای چهارشنبه هر هفته راس ساعت 13:15 به مدت 30 دقیقه پخش می‌شود. این برنامه با محوریت ایمنی و سلامت تغذیه به بررسی محصولات كشاورزی، باغی، زراعی می پردازد.

وی ادامه داد: در این برنامه محصولات سالم به مصرف كنندگان از مزرعه تا سفره شناسایی و معرفی می شود.آشنایی مصرف كننده با محصولات كشاورزی و اهمیت تغذیه ای آنها دغدغه برنامه سازان است. مجری كارشناس برنامه فیروزه آدابی است. این برنامه روز شنبه 19 اردیبهشت به بهانه روز گل محمدی و گلاب به معرفی ایرج رستگار، تولید كننده خلاقی می پردازد كه در حوزه تولید گل و گلاب تلاش كرده سبك جدیدی را ایجاد كند و به عنوان قهرمان تولید در این زمینه شناخته و برگزیده شود.

دسترسی سریع