كدام میان وعده های خوراكی در كیف دانش‌آموز باشد

متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی، به والدین توصیه كرد از میان وعده‌های سالم برای فرزند خود در ساعات حضور در مدرسه استفاده كنند.

1402/08/03
|
12:41

تیرنگ نیستانی گفت: اگر فاصله بین صبحانه تا نهار نیز زیاد است، نان و پنیر، نان و پنیر و گردو یا سبزی، لقمه‌هایی نظیر كوكو و كتلت‌ها، میوه‌ها، خشكبار، مغزها مانند گردو، فندق و بادام، برگه‌های میوه، انواع شیر خالص در ردیف تغذیه‌های سالمی است كه عموماً توسط والدین و به خصوص مادران می‌تواند در كیف مدرسه فرزندان محصل قرار گیرد.

وی با تأكید بر اهمیت سلامت مواد غذایی در بوفه مدارس، توضیح داد: استفاده بیش‌از حد از مواد غذایی حتی در شرایطی كه از غذای سالم استفاده می‌شود نكته مهمی است چرا كه با غذای سالم هم می‌شود چاق شد، به عبارت ساده‌تر اگر اضافه دریافت كالری رخ دهد چاقی و اضافه‌وزن نیز ایجاد می‌شود.

نیستانی گفت: مسئله غذای سالم با تغذیه سالم متفاوت است، فرد می‌تواند غذای سالم مصرف كند ولی تغذیه سالمی نداشته باشد.

استاد دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی به والدین و مربی‌های بهداشت توصیه كرد: اگر كودكی وزن گیری سالمی ندارد و یا بافت چربی بیش‌از حد در كودك ایجاد شد قبل از اینكه این موضوع تبدیل به معضل شود، باید پیگیری و بررسی شود.

نیستانی، مصرف منبع پروتئینی غنی مثل پنیر، تخم‌مرغ، عدسی، حلیم و مجموعاً مصرف پروتئین را برای صبحانه كودكان توصیه كرد و گفت: پروتئین‌ها منابع غنی هستند كه در یادگیری بهتر و افزایش تمركز كودكان نقش مؤثر دارند.

دسترسی سریع