بیش از 1000 نفر از پرستار ایران در نامهای به شورای بینالمللی پرستاران، درخواست كردند از مردم مظلوم غزه حمایت كنند.
جمعی از پرستاران و انجمنهای پرستاری ایران طی نامهای به شورای بینالمللی پرستاران، از این نهاد بینالمللی خواستند تا هر چه سریعتر نقش ذاتی خود را برای حفظ امنیت كاركنان بهداشتی غزه و ایجاد گذرگاه امن برای انتقال مجروحان جنگی به ویژه كودكان و زنان از غزه فراهم كند.
امضا كنندگان این نامه همچنین كارزاری را برای امضای پرستاران و نیروهای بهداشتی و درمانی ایران برای حمایت از مجروحان و كادر بهداشت و درمان غزه برگزار كرده اند و تعداد امضا كنندگان آن رو به افزایش است.
متن بیانیه پرستاران ایران در حمایت از مردم مظلوم غزه به این شرح است:
خانم دكتر پاملا سیپریانو، رئیس محترم شورای بین المللی پرستاران، آقای هوارد كاتن، مدیر محترم ارشد اجرائی شورای بین المللی پرستاران، سركار خانم دكتر فاطمه الرفاعی، عضو محترم هیأت مدیره شورای بین المللی پرستاران از منطقه مدیترانه شرقی؛ بسیار باعث تاسف است كه بار دیگر منطقه خاورمیانه شاهد جنگ و كشته و زخمی شدن تعداد زیادی از غیرنظامیان است.
ما به عنوان پرستار همیشه به دنبال برقراری صلح در هر نقطه از جهان هستیم و رسالت ما ارائه خدمات به همه مجروحان و بیماران فارغ از رنگ، نژاد و ملیت در چنین شرایط سختی است.در حال حاضر با محاصره نوار غزه توسط ارتش رژیم صهیونیستی و قطع برق و آب و جلوگیری از حمل و نقل مواد غذایی و دارو، آسیب های زیادی به غیرنظامیان از جمله زنان و كودكان فلسطینی وارد می شود و در این شرایط وظیفه سازمانهای بینالمللی است كه هر چه سریعتر راه حلی بیابند.
اخبار زیادی حاكی از حملات به بیمارستانها و آمبولانسها در غزه است كه جان پزشكان، پرستاران و تمامی كاركنان بهداشتی و درمانی را به خطر میاندازد و ارائه خدمات مورد نیاز مردم را با مشكل جدی مواجه میكند. ما گروهی از پرستاران ایرانی شامل اساتید، مدیران، پرستاران بالینی و دانشجویان پرستاری ضمن حمایت از حقوق ملت فلسطین برای دفاع مشروع از سرزمین ابا و اجدادی خود و محكومیت هر نوع اشغالگری، از آ ن جایی كه شورای بینالمللی پرستاران همواره بر حفظ امنیت مراكز بهداشتی و درمانی و بیمارستانها و كاركنان مراقبتهای بهداشتی در بحرانها و جنگها تاكید میكند و بر اساس مفاد كنوانسیون ژنو مصوب 1949، از آن شورا درخواست میكنیم تا با همكاری سایر سازمانهای بینالمللی مانند سازمان بهداشت جهانی و با حمایت 136 انجمن ملی پرستاری عضو آن نهاد، فورا نقش ذاتی خود را ایفا كند و اقدامات فوقالعادهای را برای حفظ امنیت مراكز بهداشتی و كاركنان بهداشتی در غزه و ایجاد گذرگاه امن برای انتقال ایمن مجروحان جنگی به ویژه كودكان و زنان برای درمان و مراقبت در بیمارستانهای خارج از مناطق جنگی از جمله ایران به انجام رساند.
ما همچنین از همكاران و انجمن های پرستاری خود در منطقه میخواهیم كه با دولتهای خود را برای هرگونه مداخله برای پایان دادن به درگیری مذاكره كنند.
جمعی از این افراد عبارتند از: احمد نجاتیان، محمد شریفیمقدم، علیرضا نیكبخت، عباس عبادی، جمیله مختاری، عبدالله ثقفی، علی عباسی، وحید زمانزاده، جواد توكلی، مجید احمدی، علی رحمانی، عرفان دشتی، سعید هاشمی،محمد علی مردم، محمد موسوی، علی مرادی، یاسر سعید،عبدالله ثقفی، مهدی جعفری عوری، محمد حسن جهانشاهی، مسعود فاطمی و...