كارنامه سیاه صهیونیست ها؛ از كشتارهای خانوادگی تا شكنجه كودكان

بیش ازهفت دهه از تولد رژیم صهیونیستی می‌گذرد و مردم فسطین در طول این مدت شاهد جنایاتی با چشمان خود بودند كه هیچ رسانه و دوربینی به طور كامل قادر به ضبط و ثبت این صحنه‌های دلخراش نبوده است.

1402/07/17
|
12:10

با آغاز عملیات طوفان الاقصی به عنوان مهمترین عملیات پیروزمندانه فلسطینی‌ها علیه متجاوزان صهیونیستی آنچه كه به عنوان مهمترین هدف از این عملیات غرور آفرین مطرح شد، لبریز شدن كاسه صبر فلسطینی‌ها در قبال چند دهه ترور، كشتار، تخریب، محاصره، شكنجه و هتك حرمت مسجدالاقصی بود.

در حالی كه برخی از رسانه‌های غربی و آمریكایی به دنبال نشان دادن چهره مظلوم صهیونیست‌ها و شهرك نشینان هستند نگاهی بر گوشه‌ای از جنایات صهیونیست‌ها علیه ملت فلسطین حقیقت رویارویی دو جبهه حق و باطل را عیان می‌نماید.

شروع جنایات صهیونیستی علیه ملت مظلوم فلسطین از روز نكبت

فلسطین بر اساس یك توطئه وحشتناك غربی با سردمداری انگلیس در دهه 40 قرن بیستم، از ملت آن، غصب و به زور سلاح و كشتار و فریب، به جماعتی كه عمدتاً از كشورهای اروپایی مهاجرت داده شده‌اند، واگذار شد. این غصب بزرگ كه در آغاز با كشتارهای جمعیِ مردم بی‌دفاع در شهرها و روستاها و راندن مردم از خانه و كاشانه خود به كشورهای هم‌مرز همراه بود، در طول بیش از هفت دهه همچنان با همین جنایت‌ها ادامه یافته است.

با شروع اشغال رسمی فلسطین در بین سال‌های 1948 تا 1950 بیش از 530 شهر و روستای فلسطینی تخریب شد. بسیاری از این تخریب‌ها به این دلیل رخ می‌داد كه فلسطینی‌های آواره نتوانند به خانه‌های خود بازگردند. در طول 75 سال اخیر بیش از 100 هزار فلسطینی با گلوله مستقیم به شهادت رسیده و یك میلیون نفر نیز دستگیر شدند.

در تاریخ 15 مه 1948 گروه‌های تروریستی یهودی شامل هاگانا و اشترن و پالماخ كه تحت نظارت و آموزش انگلیسی‌ها بودند حملات وحشیانه خود را به شهرها و روستاهای فلسطینی آغاز كردند. طبق آمار موجود، بیش از 700 هزار فلسطینی یعنی نزدیك به نیمی از جمعیت فلسطینیان در آن زمان از خانه و كاشانه خود آواره شدند و 400 تا 600 روستای فلسطینی كاملاً تخریب شد.

فلسطینی‌هایی كه در روز نكبت از سرزمین خود آواره شدند به كشورهای همسایه همچون اردن و مصر و لبنان و سوریه رفتند و تا امروز در اردوگاه‌های آوارگان زندگی می‌كنند و منتظر روز بازگشت هستند.

لیست سیاه جنایات صهیونیست‌ها علیه ملت فلسطین

رژیم غاصب صهیونیستی از ابتدای قرن بیست جنایات زیادی را در این سرزمین مرتكب شدند كه در مواردی می‌توان گفت در طول تاریخ بشر كم نظیر یا بی‌نظیر بوده است.

جنایات صهیونیستی تا حدی بوده كه رسانه‌های جهان تنها قادر بودند بخش ناچیزی از آن را گزارش دهند و انبوه دیگری از این جنایات در سینه ملت فلسطین و در حافظه تاریخی زنان و مردان و كودكان آن ذخیره شده است.

از كشتارهای دسته جمعی مردم و ویران كردن خانه‌ها و مزارع آنان و دستگیری و شكنجه‌ی مردان و زنان و حتّی كودكان آنان، تا تحقیر و توهین به كرامت این ملت و سعی در نابودی و هضم آن در معده‌ی حرامخوار رژیم صهیونیستی، و تا حمله به اردوگاه‌های آنان در خود فلسطین و در كشورهای همسایه كه میلیونها آواره را در خود جای داده است. صبرا شتیلا، دیر یاسین تنها بخشی از جنایات صهیونیست‌ها علیه ملت فلسطین است.

جنایت دیریاسین از كشتار زنان و مردان تا دریدن شكم زنان باردار

نهم آوریل، هفتاد و پنجمین سالروز كشتار فجیع روستای «دیر یاسین» در غرب بیت‌المقدس است. آمار مختلفی از تعداد شهدا وجود دارد، از 250 تا 360 نفری كه بسیاری از آن‌ها زن و كودك بودند و با خونسردی تمام به دست صهیونیست‌ها قتل عام شدند.

كشتار در سحرگاه نهم آوریل 1948 به دست تروریست‌های «ایتسل» و «لیحی» كه مورد حمایت سازمان تروریستی «هگانا» بودند انجام شد، جنایتكارانی كه بعدها هسته مركزی ارتش را تشكیل دادند.

به گفته منابع فلسطینی، تروریست‌های یهودی گمان می‌كردند كه اهالی روستا كه 750 نفر بودند، از ترس و واهمه خانه‌هایشان را رها كرده و فرار كنند، اما مقاومت اهالی بهانه شد تا صهیونیست‌ها از كشته‌ها پشته‌ها بسازند.

همچنین طبق گزارش‌ها، صهیونیست‌های جنایتكار، اقدام به مثله كردن بدن مطهر برخی اهالی كردند، حتی شكم زنان باردار را برای شرط بندی بر روی جنسیت جنین می‌دریدند. حدود 25 نفر از مردان روستا را سوار اتوبوس كردند و مانند ارتش روم در گذشته در خیابان‌های بیت‌المقدس گرداندند و سپس آنها را با تیراندازی اعدام كردند. صهیونیست‌ها همچنین پیكر شهدا را روی هم تلنبار كرده و آن‌ها را به آتش كشیدند.

جنایت صبرا و شتیلا

رژیم صهیونیستی در سپتامپر 1982 جنایت دیگری را در كارنامه سیاه خود به ثبت رساند. اردوگاه‌های «صبرا و شتیلا» دو اردوگاه از مجموع 12 اردوگاه محل اسكان آوارگان فلسطینی در جنوب لبنان بودند. این رژیم جعلی از شانزدهم تا هجدهم سپتامبر 1982 كشتاری در این اردوگاه‌ها به راه انداخت كه تعداد قربانیان آن بیش از دو هزار نفر اعلام شد. برخی منابع حتی شمار قربانیان را بین سه تا پنج هزار نفر تخمین زدند. این جنایت را نظامیان صهیونیست به فرماندهی «آریل شارون» وزیر جنگ وقت رژیم صهیونیستی و نیروهای «فالانژ» لبنان انجام دادند و بیشتر كشته‌ها از زنان و كودكان و سالمندان بود.

یكی از شاهدان این ماجرا به گوشه‌ای از جنایات صهیونیست‌ها اشاره می‌كند:

ام عباس می‌گوید كه دیده است به یك زن دیگر كه حامله بود حمله كردند و بچه را از شكمش بیرون آوردند. او كه در ابتدای یك كوچه باریك نشسته، به یاد می‌آورد كه چگونه «یك بولدوزر اجساد را بیل می‌زد و در گودالی عمیق روی هم می‌ریخت.»

برخی از كشتارهای دسته جمعی ملت فلسطین در سرزمینشان به دست صهیونیست‌ها در سال 1948 م رخ داده كه شامل؛ كشتار فلسطینی‌ها در سلمه، بیار عدس، طبریا، حیفا، قدس، عكا، یافا، صفد و بیسان است.

جنگ 2008 غزه برگه سیاهی از دفتر جنایات صهیونیست‌ها

یكی دیگر اقدامات اسرائیل در كشتار مردم مظلوم فلسطین، مربوط به بحران غزه است. حمله نظامی اسرائیل به نوار غزه در تاریخ 27 دسامبر 2008 است كه به كشته شدن بیش از 1000 فلسطینی بی‌گناه منجر شد.

با وخیم شدن اوضاع انسانی در نوار غزه، شورای امنیت سازمان ملل متحد، به صورت فوق العاده تشكیل جلسه داد اما پس از سه دور مذاكره فشرده، به دلیل حمایت‌های آمریكا از رژیم صهیونیستی، حتی نتوانست یك بیانیه هم صادر كند.

جنگ 2014 غزه

در این جنگ رژیم صهیونیستی 50 روز به صورت بی‌امان به غزه حمله كرد و در خلال این یورش بیش از 10 هزار نفر مجروح و بیش از 2 هزار نفر به شهادت رسیدند كه بیش از 570 نفر آنها كودك بودند.

از آن زمان تاكنون مردم مظلوم ساكن غزه كه در محاصره شدید به سر می‌برند در زمینه بهداشتی و درمانی و غذاو دارو و سوخت با مشكلات عدیده‌ای روبرو هستند. علاوه بر زندگی در كنار خرابه‌های ناشی از جنگ نبود برق به دلیل نابودی زیر ساخت‌ها زندگی را بر مردم این منطقه بویژه برای زنان و كودكان و افراد بیمار بویژه بیمارهایی كه دارای بیماری صعب العلاج هستند بسیار دشوار كرده است.

شكنجه زندانیان فلسطینی از روش شبح تا ضربه زدن به اعضای بدن

رژیم صهیونیستی كه در 22 اكتبر 1986 كنوانسیون منع شكنجه را امضا نموده و در 3 اكتبر 1991، آن را تصویب كرد. در طی چندین دهه به كرات و مستمراً به ابزار شكنجه نظامیان و غیرنظامیان فلسطینی توسل جسته است.

یكی از شیوه‌های رایج شكنجه در زندان‌های اسرائیل روش شبح است كه بسیار دردناك است. براساس آمار، 87 درصد از بازداشت شدگان این شكنجه را چشیده‌اند. در این روش شخص بازداشت شده برای مدتی طولانی آویزان می‌شود. از شیوه‌های دیگری كه بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد، نشاندن زندانی بر روی یك صندلی كج است تا فشار فزاینده‌ای بر ستون فقرات او وارد شود. ضربه زدن به سینه و اعضای حساس بدن، تكان دادن شدید تا حد بهم ریختگی روانی و بی‌هوشی در اثر تكان خوردن مغز و لخت كردن شخص در سرمای شدید در وسط برف‌ها و ریختن آب سرد بر روی بدن از دیگر روش‌های شكنجه صهیونیستی است.

كودكان فلسطینی كه هرگز كودكی نكردند

یكی از مظلومیت‌های تاریخ ملت فلسطین جنایت صهیوینست‌ها علیه كودكان است. كودكانی كه به دلیل تجاوزهای صهیونیستی از دوران كودكی خود بهره‌ای نبردند و در طول حیات خود شاهد صحنه‌های دلخراش كشتار والدین و یا اسارت آنها و نابودی خانه و مدارسشان بودند. در این بین كودكانی نیز هستند كه زندان و شكنجه را در دورام كودكی تجربه كردند.

تنها در یك آمار، یك مؤسسه حقوقی بین المللی پس از دیدار با 450 كودك فلسطینی كه طی سال‌های 2013 تا 2016 در زندان‌های رژیم صهیونیستی اسیر بوده اند، اعلام كرد كه 96 درصد از آنها به طور دست و پا بسته و 81 درصد با چشمانی بسته زندانی شده اند؛ 60 درصد از این كودكان مورد آزار و شكنجه‌های بدنی قرار گرفته و 49 درصد نیز از دشنام‌های صهیونیست‌ها در امان نبودند.

كشتار غیرنظامیان فلسطینی توسط صهیونیست‌ها

رژیم صهیونیستی در دو روز اخیر در پاسخ به عملیات طوفان الاقصی به جای مبارزه با مجاهدان و مبارزان نظامی مثل همیشه دست به قتل عام زنان و كودكان و هدف قرار دادن ساختمان‌های مسكونی زده است.

به نقل از رسانه‌های فلسطینی، وزارت بهداشت فلسطین اعلام كرد كه تا این لحظه 313 فلسطینی در حملات ارتش رژیم صهیونیستی به این باریكه به شهادت رسیدند. این وزارتخانه شمار مجروحان را هم 1990 نفر اعلام كرد. در بین این شهدا 20 كودك فلسطینی نیز دیده می‌شوند.

پایان سخن

نكته مهم در رخ داد جنایات صهیونیست‌ها علیه ملت فلسطین همكاری دولت‌های غربی بویژه آمریكا و برخی از سران كشورهای مرتجع عربی و خائن به آرمان فلسطین با این رژیم جعلی است. در بسیاری از جنایات صهیونیست‌ها از آغاز تاكنون دست رژیم‌های عربی و یا برخی از دول غربی و آمریكا در تحقق این جنایات آشكار است. از كمك‌های نظامی و اطلاعاتی گرفته تا سكوت در مجامع بین المللی در قبال جنایات وحشتناك صهیونیست‌ها.

از این رو گروه‌های مقاومت فلسطین با اتكا بر خداوند و ایمان به حقانیت خود با كمك جبهه مقاومت در غرب آسیا خود را تجهیز نمودند تا آنجا كه راهبرد دفاعی و نظامی فلسطینی‌ها از سنگ به موشك و پهپاد توسعه پیدا كرد و امروز به جای اتخاذ تاكتیك دفاعی تاكتیك تهاجمی را برگزیدند، به طوری كه دشمن صهیونیستی را غافلگیر كردند. چرا كه كاسه صبر فلسطینی‌ها سرازیر شده و آنها خواهان آزادی قدس شریف و تمامی سرزمینشان از لوث صهیونیست‌ها هستند.

دسترسی سریع