«ترجمان دانش» پلی بین دانشگاه علوم پزشكی و رادیو سلامت

مراسم عقد تفاهم‌نامه «ترجمان دانش» با محوریت حوزه سلامت كشور با حضور معاون صدای رسانه ملی و رئیس دانشگاه علوم پزشكی تبریز برگزار شد.

1401/11/03
|
09:32

مراسم عقد تفاهم‌نامه «ترجمان دانش» با محوریت حوزه سلامت كشور با حضور علی بخشی‌زاده، معاون صدای رسانه ملی، بهمن نقی‌پور، رئیس دانشگاه علوم پزشكی تبریز، شاهید مظفری، قائم مقام معاونت صدا و صدیقه اعتماد سعید، مدیر شبكه رادیو سلامت در سالن جلسات معاونت صدا برگزار شد و بخشی‌زاده گفت: حق مردم ایران است كه بدانند دانشمندان‌شان در حوزه پزشكی چه زحمتی را كشیدند تا سلامت را به ملت ایران هدیه بدهند.

معاون صدای رسانه ملی ادامه داد: همیشه كشور به چنین پزشكانی افتخار كرده و برخود بالیده است. چراكه ایران را به جایگاه قابل اعتنا رسانده است.

در ادامه بهمن نقی‌پور، رئیس دانشگاه علوم پزشكی تبریز گفت: مشكلات بحث ایمنی در حوادث و حوادث ترافیكی مشكل اساسی جامعه ماست و سالانه عده زیادی از شهروندان را از دست می‌دهیم و گاهی مشكلات اساسی را در افراد آسیب‌دیده شاهد هستیم. این مشكلات از لحاظ روانی و جسمانی در افراد آسیب‌دیده برجای می‌ماند.

نقی‌پور ادامه داد: وظیفه دانشگاه حل مشكلات مردم است و رسانه‌ها پل ارتباطی مردم با دانشگاه هستند. امیدواریم با انعقاد این تفاهم‌نامه دانشمندان بتوانند در یك فرصت كوتاه نظرات خود را به صورت كارشناسی ارائه كنند.

شاهید مظفری، قائم مقام معاونت صدا درباره انعقاد این تفاهم‌نامه گفت: رسانه و دانشگاه در سطح عالی یك هدف مشترك دارند كه ارتقای سبك زندگی جامعه است. رسانه و بخصوص رادیو در ایجاد الگو‌های ذهنی و ایجاد رفتار در پیام‌گیران بسیار توانمند است.

صدیقه اعتماد سعید، مدیر شبكه رادیو سلامت درباره پخش این پایان‌نامه‌ها در شبكه گفت: رسانه به عنوان یكی از محور‌های ارتباطی وارد این تفاهم‌نامه شد و روایت دانش كاربردی را طبق بیانات مقام معظم رهبری عهده‌دار شد. ترجمان دانش كاربردی كردن دانش است كه ما آنچه را تولید می‌كنیم، فقط برای مجلات خارج از كشور نباشد. تولید دانش در جهت رفع مشكلات جامعه باشد.

اعتماد سعید با بیان اینكه در حوادث ترافیكی تعدادی از جمعیت سالم را از دست می‌دهیم، افزود: اینجاست كه علم با كمك به سایر زیرساخت‌های اجتماعی به حفظ جمعیت سالم كمك می‌كند.

به گفته مدیر شبكه رادیو سلامت، بعد از داوری مقالات جلسه‌ای در رادیو برگزار می‌شود و پژوهشگران و اساتید پایان‌نامه و مقالاتشان را در عرض 3 دقیقه از طریق رادیو بیان می‌كنند.

دسترسی سریع