خوردن كدام میوه ها در هوای آلوده توصیه می شود

روزهایی كه آلودگی هوا تشدید می شود، علاوه بر اینكه باید از ترددهای غیر ضروری خودداری كرد، می بایست برای تقویت سیستم ایمنی بدن، از مواد غذایی حاوی آنتی اكسیدان ها استفاده كرد.

1401/08/23
|
09:02

متخصصین و كارشناسان تغذیه، بر ضرورت مصرف میوه‌ها و سبزی‌ها دارای آنتی‌اكسیدان شامل مركبات و میوه‌های با رنگ‌های زرد، نارنجی و قرمز، موز، خرمالو، انار، كیوی و انواع فلفل‌های سبز و نارنجی، تاكید دارند.

افزایش مصرف آب و مایعاتی همچون شیر كم‌چرب و ماهی به دلیل وجود ویتامین E و اُمگا 3 به كاهش آثار و عوارض آلودگی هوا كمك می‌كند.

همچنین مصرف سبزی‌هایی مانند كاهو، هویج، گشنیز، جعفری، تره، كرفس، خُرفه، ریحان، كلم، گُل‌كلم، سبزی خوردن، پیازچه، سیر و لیموترش در روزهای آلوده ضروری است.

در روزهای آلودگی هوا وعده‌های غذایی سبك جایگزین وعده‌های غذایی سنگین شده و عموم افراد به ویژه سالمندان، غذاهای بخارپز و آب‌پز را در برنامه غذایی خود بگنجانند. علاوه بر اینكه سوپ‌ها و آش‌هایی مانند آش سبزیجات به دفع سموم ناشی از آلودگی هوا از بدن كمك می‌كنند.

دسترسی سریع