صدیقه اعتمادسعید مدیر رادیو سلامت با اشاره به اینكه این شبكه رادیویی برای تابستان امسال با ویژه برنامه های متنوع میهمان لحظه های مخاطبانش خواهد بود،تاكید كرد كه برنامه ها با رویكرد خبری، اطلاع رسانی با محتوایی شاد و امیدبخش روانه آنتن میشود
به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت، صدیقه اعتماد سعید درباره برنامه هایی كه قرار است تابستان روانه آنتن شود، می گوید: رادیو سلامت امسال تابستان هم میهمان لحظه های مخاطبانش خواهد بود و به قرار همیشگی با رصد نیاز ها و درخواست های مردم عزیز و شنوندگان فهیم رادیو برنامه هایی را در سه محور اصلی برای مخاطبانش تدارك دیده است. طبق وظیفه ذاتی رسانه خبر، اطلاع رسانی و سرگرمی از عمده فعالیت های رسانه است كه در یك رسانه تخصصی مانند رادیو سلامت این بخشها با محوریت سلامت طراحی شده است.
وی ضمن اشاره به برنامه های صبحگاهی عنوان می كند: برنامه صبحگاهی با عنوان "به زندگی سلام كن" با رویكرد خبری، اطلاع رسانی و با محتوایی شاد و امید بخش در قالب بخش های متنوع هر روز از شنبه تا پنجشنبه همراه مخاطبان خواهد بود. یكی از بحث های مهم در سلامت بحث پیشگیری است. در همه جوامع پیشرفته، توسعه یافته و رو به رشد پیشگیری امری واجب و مقدم بر درمان است و بر مبنای همین قاعده در دو بخش كمربندی یكی ساعت 15/8 صبح با عنوان فراسو و دیگری ساعت 15 عصر با عنوان مجله پزشكی به انواع بیماری ها و روش های پیشگیری از آنها می پردازیم.
مدیر رادیو سلامت با تاكید بر این موضوع كه تابستان زمان مناسبی برای برنامه ریزی جهت اوقات فراغت اقشار مختلفی از جامعه مانند دانش آموزان است، ادامه می دهد: همانطور كه می دانید فراغت به معنای بیكاری نیست، بلكه فارغ شدن از یك مسئولیت و پرداختن به فعالیت های دیگر است. بنابراین در برنامه های خانواده محور، شاد و سرگرم كننده از قبیل خونه زندگی و عصری نو سعی داریم تابستانی شاد و دلچسب برای شنوندگان مان داشته باشیم. تابستان امسال با مسابقات مختلف، بخش های كوتاه سرگرم كننده، برنامه های طنز سلامت محور از جمله نیشتر و نیشگون قطعا صدای رادیو سلامت شنیدنی تر خواهد بود.
وی بیان می كند: با توجه به آثار روانی- اجتماعی كرونا در جامعه برنامه با من حرف بزنیم، مهارت های كنترل اضطراب و استرس و تاب آوری اجتماعی را با حضور كارشناسان بررسی و راههای كاربردی ارائه می دهد. با برنامه مثبت تربیت در ایام تابستان آموزش والدین در حوزه تربیت جنسی مورد توجه رسانه قرار دارد و سه شنبه ها با حضور كارشناسان به سوالات مخاطبانمان جواب می دهیم.
اعتمادسعید درباره پخش برنامه هایی با محوریت آبله میمونی می افزاید: یكی از سوالاتی كه امروز به كرات از ما پرسیده می شود، سوال در خصوص آبله میمونی و امكان شیوع آن است. لازم است یك نكته را توضیح بدهم برای آنكه یك بیماری تبدیل به یك عالم گیری یا پاندمی شود الزاماتی باید وجود داشته باشد. از جمله توانایی های عامل بیماری (ویروس، باكتری، ...)، روش های سرایت و طرق انتقال، سازگاری های محیطی و بسیاری موارد دیگر . آبله میمونی به ذاته بیماری نیست كه مانند كووید 19 یا انواعی از آنفولانزاها به این سرعت و به این حجم سرایت یابد و خطر كلی ابتلا به آبله میمونی هنوز برای عموم مردم كم است. گر چه باید منتظر بود و تغییرات ژنتیك این ویروس را رصد كرد تا در مورد همه گیری آن اظهار نظر كلی كرد. بنابراین آنچه كه باید مخاطبان ما در خصوص پیشگیری از این بیماری بدانند این است كه لازم است دست ها را به طور دقیق و مرتب بشویند. از دست زدن به سطوح آلوده اجتناب كنند و كماكان از ماسك استفاده كنند.
وی تصریح می كند: در خصوص بیماری كووید هم لازم به یادآوری است كه هنوز هیچ كدام از سازمان های متولی سلامت نه در سطح جهان و نه در سطح كشور پایان همه گیری كرونا را اعلام نكرده اند و هر آن ممكن است تغییری در جهش این ویروس و اوج دوباره آن را داشته باشیم. بنابراین با یادآوری مصائب دو سال گذشته، توصیه می كنیم تا پایان این همه گیری و اعلام مراجع رسمی صبوری كنید و با استفاده از ماسك و رعایت نكات بهداشتی به سلامت خودمان،خانواده هایمان و همه افراد جامعه كمك كنیم.
اعتمادسعید در پایان می گوید: آنچه امروز و در حال حاضر جامعه ما به آن نیاز دارد، شادی، نشاط، امید و افزایش سرمایه های اجتماعی است و لازمه همه اینها خود مراقبتی و ارتقای سلامت است. در این راستا بزرگترین مشاور و سرمایه ما مخاطبان هستند كه امیدواریم همچون گذشته با تماس ها و پیشنهادهایشان ما را حمایت كنند.