اثرات مصرف «كدو تنبل» بر سیستم ایمنی بدن

رژیم غذایی سرشار از سبزی‌ و میوه‌ می‌تواند فشارخون، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و سكته مغزی و خطر مشكلات چشمی و گوارشی را كاهش دهد، از برخی از انواع سرطان‌ پیشگیری كند و تأثیر مثبتی نیز بر قندخون داشته باشد كه می‌تواند به حفظ اشتها كمك كند

1401/02/17
|
09:18

خوردن سبزی‌ها و میوه‌های غیر نشاسته‌ای مانند سیب، گلابی و سبزی‌های برگ سبز حتی ممكن است باعث كاهش وزن شود.

دستكم 9 خانواده مختلف از میوه‌ و سبزی‌ها وجود دارد كه هر كدام دارای صدها تركیب گیاهی مختلف بوده و برای سلامتی مفید هستند. افراد می بایست انواع و رنگ‌های متنوعی از محصولات را مصرف كنند تا تركیبی از مواد مغذی موردنیاز بدن فراهم شود.

یكی از این میوه‌های بسیار مفید كدو تنبل است. این كدو سرشار از بتاكاروتن است كه یك كاروتنوئید (رنگدانه گیاهی) نیز محسوب می‌شود. بتاكاروتن در بدن به ویتامین A تبدیل شده و در تولید آنتی‌بادی‌هایی كه با عفونت مبارزه می‌كنند، استفاده می‌شود. بتاكاروتن همچنین برای حفظ یكپارچگی سلول‌های چشم، پوست، ریه‌ها و روده نیز لازم است.

در مطالعات انجام شده به مدت 10 سال یا بیشتر، افرادی كه بیشترین مصرف غذاهای غنی از بتاكاروتن مانند كدوتنبل، هویج، سیب‌زمینی شیرین و سبزی‌های برگ‌دار را داشتند، در مقایسه با كسانی كه كمترین میزان مصرف را دارند، هشت تا 19 درصد كمتر در معرض خطر ابتلا به بیماری قلبی، سكته مغزی یا مرگ به هر دلیلی بودند.

دسترسی سریع