خرما آنتی اكسیدانهای زیادی دارد كه فواید زیادی برای سلامتی دارد، از جمله كاهش خطر ابتلا به بسیاری از بیماریها مانند آلزایمر، دژنراسیون ماكولا و برخی انواع سرطان.
خرما حاوی فیبر غذایی است كه حركات روده را تحریك و به جلوگیری از یبوست كمك میكند، مشكلی كه ممكن است برخی در ماه رمضان با آن مواجه شوند.
افطار با خرما گرسنگی روزهداران را رفع و به او كمك میكند كه در وعده سحری زیاد غذا نخورد. در این گزارش به سراغ فوایدی میرویم كه بدن با خوردن روزانه خرما دریافت میكند:
1- كاهش خطر بیماری قلبی
خرما فیبر محلول دارد كه میتواند كلسترول بد (لیپوپروتئین با چگالی كم) را كاهش دهد. فیبر محلول به كلسترول LDL متصل میشود، كه به نوبه خود به جلوگیری از رسوب كلسترول چرب در دیواره شریانها (معروف به آترواسكلروز) كمك میكند و باعث كاهش خطر بیماری قلبی میشود.
2- آنتی اكسیدان دریافت میكنید
خرما آنتی اكسیدانهای زیادی دارد كه فواید زیادی برای سلامتی دارد، از جمله كاهش خطر ابتلا به بسیاری از بیماریها مانند آلزایمر، دژنراسیون ماكولا و برخی انواع سرطان.
خرما حاوی آنتی اكسیدانهای قوی از جمله: كاروتنوئیدها، پلی فنولها و آنتوسیانینها است. رژیم غذایی سرشار از آنتی اكسیدان خطر ابتلا به بیماریهای مزمن را كاهش میدهد.
3- تامین مواد مغذی مهم
خوردن 4 عدد خرما (حدود 100 گرم) 27درصد فیبر و 20 درصد پتاسیم مورد نیاز بدن را تامین میكند.
4- پیشگیری از یبوست
خرما حاوی فیبر غذایی است كه با جلوگیری از یبوست به سلامت دستگاه گوارش كمك میكند و با كمك به تشكیل مدفوع، حركات منظم روده را تقویت میكند.
در یك مطالعه، 21 نفر كه روزانه 7 خرما به مدت 21 روز خوردند، بهبود دفعات مدفوع را تجربه كردند و در مقایسه با زمانی كه خرما نخوردند، افزایش قابل توجهی در حركات روده داشتند.