ضرورت افزودن چربی و پروتئین سالم در وعدههای سبك عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی بقیه الله گفت: جایگزینی سالاد بهتنهایی بهجای شام، نهتنها به كاهش وزن كمك نمیكند، بلكه ممكن است نیازهای تغذیهای بدن را تأمین نكند. 10 ساعت پیش
برای كاهش وزن این 7 خوراكی را در برنامه روزانهتان بگنجانید اگر به دنبال كاهش اشتها و سبك زندگی سالم هستید تا پایان این گزارش ما را از رادیو سلامت همراهی كنید. برخی غذاهای ساده و در دسترس میتوانند، احساس سیری را افزایش دهند، قند خون را تنظیم كنند، میل شدید به خوردن را كاهش دهند و فرآیند كاهش چربی را آسانتر كنند. 2 ماه پیش
تغذیه سالم در نوجوانی: راهكارهایی برای پیشگیری از بیماریها و افزایش تمركز متخصص طب ایرانی در گفت وگو با رادیو سلامت با ارائه راهكارهای تغذیهای سالم، به اهمیت تغذیه مناسب در دوران نوجوانی و تاثیر آن بر سلامت و پیشگیری از بیماریها در بزرگسالی پرداخت. 2 ماه پیش
چگونه معده سالم تری داشته باشیم؟ دكتر الهام اختری، متخصص طب ایرانی در گفت و گو با رادیو سلامت در پاسخ به پرسش مخاطب برنامه كه چگونه معده سالم تری داشته باشیم؟ گفت: استراحت دادن به معده بین مصرف وعده اصلی غذایی و میان وعده در سلامت معده نقش بسزایی ایفا می كند. 3 ماه پیش
غذای ما داروی ماست دكتر الهام اختری، متخصص طب ایرانی در گفت وگو با رادیو سلامت با تاكید بر این كه غذای ما داروی ماست، گفت: برای سلامتی تمام اعضای بدن از جمله قلب فیبر گیاهی مفید است، علاوه بر این نباید چربی را از سبد غذایی مان حذف كنیم. 4 ماه پیش
تغذیه سالم مناسب كودكان و نوجوانان نوجوانی، یكی از بحرانی ترین دوران رشد انسان محسوب می شود، آگاهی از وضعیت تغذیه مطلوب در این سن می تواند از بسیاری از بیماری های مرتبط با تغذیه در دوران بزرگسالی پیشگیری كند، در این راستا رادیو سلامت با دكتر لیلا معین، پزشك و متخصص طب ایرانی گفت وگو كرده كه در ادامه می خوانید. 4 ماه پیش
چطور در روزهداری تشنگی را مدیریت كنیم؟ در ماه مبارك رمضان، یكی از مشكلات رایج روزهداران، تشنگی شدید در طول روز است كه میتواند باعث آزردگی و كاهش كیفیت روزهداری شود. اما با رعایت چند نكته تغذیهای ساده و اعمال تغییرات در الگوی غذایی، میتوان از بروز این مشكل جلوگیری كرد. در این مقاله، به بررسی راهكارهایی برای پیشگیری از تشنگی در روزهداری میپردازیم. 6 ماه پیش
سوءهاضمه به دلیل پرخوری در افطار و سحر برخی افراد به خاطر اینكه دچار ضعف در روزهداری نشوند، در 2 وعده افطار و سحر پرخوری میكنند كه این موضوع باعث سوءهاضمه و سنگینی فرد میشود. 1 سال پیش
اهمیت رعایت موازین بهداشتی در تهیه غذاهای نذری رعایت موازین بهداشتی در توزیع نذورات میتواند از احتمال بروز بیماریهای مرتبط با آب و غذا جلوگیری كند. 2 سال پیش
غذاهایی كه خوردن آنها در تابستان توصیه میشود یك متخصص علوم تغذیه، با اشاره به شروع تابستان و گرم شدن هوا، درباره مصرف خوراكی های متناسب با این فصل از سال، توضیحاتی داد. 2 سال پیش
چغندر را در وعده های غذایی خود بگنجانید چغندر یك سبزی كم كالری و سرشار از مواد مغذی گیاهی است. 2 سال پیش
در آلودگی هوا چی بخوریم چی نخوریم؟ این روزها میزان آلودگی هوا به وضعیت بسیار نامطلوبی رسیده و لطمات زیادی به سلامت مردم وارد میشود. خستگی، عصبانیت، كم حوصلگی، كلافگی، سردرد، سوزش چشم و گلو، مشكلات تنفسی و...از جمله آثار سوء وارده به بدن است. 3 سال پیش
رژیم غذایی برای بهبود اگزما برخی مواد غذایی باعث تشدید مشكل اگزما و خارش پوست می شوند. در عوض برخی مواد غذایی دیگر نیز به بهبود این وضعیت و تسكین خارش و خشكی پوست كمك می كنند. در این مطلب لیستی از رژیم غذایی مناسب برای اگزما تهیه شده است. 3 سال پیش
هویج پخته بهتر است یا خام؟ هویج زمانی كه آب پز یا بخارپز می شود نسبت به زمانی كه خام خورده شود، آنتی اكسیدان بیشتری دارد. 3 سال پیش
این خوراكیها شما را از یبوست نجات میدهند كم كاری رودهها تنها آزاردهنده نیست. محققان میگویند، یبوست مزمن، زمینه را برای ابتلا به بیماریهای دیگر هم فراهم میكند. 3 سال پیش
كدام دل درد ها در كودكان جدی است اكثر كودكان هر از گاهی درد شكم را تجربه می كنند.به عنوان یك والدین، تصمیم گیری در مورد اینكه آیا درد شكم فرزندتان طبیعی است یا نشانه چیز جدی تری است، می تواند سخت باشد. آنها رودل كرده اند؟ 3 سال پیش
نكتههای بهداشتی برای هیاتهای عزاداری طبل عزای سید الشهدا (ع) و یاران با وفایش به صدا در آمده و جهانی در سوگ این بزرگواران به عزا نشسته و اشك ماتم میریزند.در این میان، رعایت برخی نكات بهداشتی در محافل عزا و هیاتهای مذهبی باعث تضمین سلامت شركت كنندگان در این مراسم ارزشمند میشود 3 سال پیش
خوراكی های مفید و خطرناك برای كلیه را بشناسید خوراكی های زیر كلیه ها را در معرض ابتلا به بیماری قرار می دهد و بهتر است در مصرف آنها زیاده روی نكنیم. همچنین افراد مبتلا به بیماری های كلیوی باید از مصرف آنها پرهیز كنند. 3 سال پیش
وبا چیست؟ «وبا» یك بیماری اسهالی واگیردار و خاص انسان است كه توسط نوعی باكتری به نام «ویبریوكلرا» ایجاد میشود. 3 سال پیش
14 سبزی مفید از میان مغذیترینها همه ما از فواید بینظیر سبزیجات اطلاع داریم. سبزیجات سرشار از فیبر، آنتیاكسیدان و مواد معدنی هستند و سلامت بدن ما را تضمین میكنند. امروز قصد داریم 14 سبزی بسیار مغذی را معرفی كنیم. 3 سال پیش
بدترین مواد غذایی كه باعث بالارفتن فشار خون میشود. یك مطالعه نشان داد كه چربیهای ترانس باعث افزایش كلسترول بد (LDL) و كاهش سطح كلسترول خوب (HDL) میشوند كه میتواند در ایجاد فشار خون بالا نقش داشته باشد. 3 سال پیش
كدام میوهها بیشترین قند را دارند؟ برخی میوهها دارای سطح بالایی از قند هستند كه نباید در مصرف آنها زیاده روی كرد. 3 سال پیش
توصیه به بیماران گوارشی در وعده های سحر و افطار ماه رمضان روزه داری علاوه بر اینكه یك فریضه معنوی است، می تواند یك دستورالعمل تغذیه ای سالم نیز باشد به شرطی كه به توصیه های طب ایرانی توجه كنیم. 3 سال پیش
توصیههای تغذیهای در ایام روزهداری در دوران كرونا مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: مصـرف مقـادیر كـافی گـروه سـبزی هـا و میـوههـا در ایـام روزهداری بـا تـامین ویتـامینهـا بـه خصـوص ویتـامین C و پــیش ساز ویتامین A ... 3 سال پیش
راهكارهای تغذیه ای برای ماه مبارك رمضان روزه داری علاوه بر تعالی روح، به لحاظ پزشكی برای جسم فواید بسیار ارزشمندی دارد، اثر روزه داری بر سلامت دستگاه گوارش، قلب، كاهش وزن، سلامت مغز، كاهش فشار خون، سم زدایی و سلامت كبد، كاهش فرایندهای التهابی و افزایش ایمنی بدن اثبات شده است اما 3 سال پیش
مواد غذایی بر خلقیات و حالتهای روانی تأثیر دارد؟ مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: كمبود ید روی خلقوخوی انسان تأثیر میگذارد. كمبود ید باعث كمكاری تیروئید میشود 3 سال پیش
توصیههای تغذیهای برای جلوگیری از ریزش مو ریزش مو یكی از مشكلاتی است كه بسیاری از افراد در طول زندگی آن را به نوعی تجربه میكنند. 3 سال پیش
خوراكیهایی كه قبل از پخت نباید شسته شوند! برخی مواد غذایی وجود دارند كه قبل از پخت هرگز نباید شسته شوند و در مقابل برخی خوراكیها قبل از مصرف حتما باید شسته شوند. 3 سال پیش
كدام خوراكی ها برای خلق و خو مفیدند؟ رشته نوظهور روانپزشكی تغذیه تاكید میكند كه چگونه غذاها میتوانند علاوه بر تاثیر مثبت بر جسم، خلقوخوی ما را بهتر كنند. 3 سال پیش
مهم ترین عامل رشد مغزی كودكان، تغذیه مناسب است مدیركل دفتر بهبود وضعیت تغذیه جامعه وزارت بهداشت در برنامه صبحگاهی شبكه پنج سیما از اهمیت مواد غذایی و زمان مصرف آنها برای رشد مغزی و جسمی كودكان گفت. 3 سال پیش
بهترین مواد غذایی برای سلامت كبد پیروی از یك رژیم غذایی با نسبت پروتئین، چربی و كربوهیدرات متعادل و مقدار كافی میوه و سبزیجات برای محافظت از سلامت كبد ضروری است. 3 سال پیش
عادات روزمره برای جلوگیری از حمله قلبی در زمستان بر اساس مطالعات متعدد، خطر حمله قلبیِ ناگهانی معمولا در فصل زمستان افزایش می یابد چرا كه بدن برای حفظ دمای خود، فعالیتش را بیشتر میكند. 3 سال پیش
7 ماده غذایی غنی از " امگا 3 " استفاده از مواد غذایی دارای امگا 3 برای جلوگیری از بسیاری از بیماریها مفید و حیاتی است. 3 سال پیش
هشدار به افراد كم وزن/تبعات مصرف خودسرانه پروتئین عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، در ارتباط با مسیر درست كاهش وزن و همچنین كم وزنی افراد، توضیحاتی ارائه داد. 3 سال پیش
توصیههای سلامتی برای زنان باردارِ شاغل در دورانی هستیم كه زنان در مشاغل مختلفی فعالیت دارند و در عین حال نیز باید در دوران بارداری، مراقب وضعیت سلامت خود باشند. 4 سال پیش
بهترین مواد غذایی برای سلامت روده و پیشگیری از دیابت پزشكان معتقدند مصرف غذاهای فیبردار علاوه بر حفظ سلامت بدن؛ در كنترل دیابت و سلامت روده نقش مهمی دارند. 4 سال پیش
انواع غذا را چه مدت میتوان در یخچال و فریزر نگهداری كرد؟ یك متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینكه بهتر است مواد غذایی به گونهای فریز شوند كه هیچ رطوبت هوایی وارد بسته نشود، گفت: زمانی كه غذای پخته از فریزر خارج شد باید كاملا داغ و سپس مصرف شود. 4 سال پیش
«كروناییها»چه غذایی بخورند؟ استاد طب سنتی با تأكید بر اینكه بیماران مبتلا به كرونا حتما در برنامه غذایی روزانه مصرف سوپ را قرار دهند،گفت:غذاهایی مثل مرغ و گوشت آب پز كه در آن چند هویج یا كدو به صورت بخار پز باشد مفید خواهد بود. 4 سال پیش
كلید پیشگیری از مشكلات گوارشی متخصص طب ایرانی كشورمان برای پیشگیری از بیماری های گوارشی توصیه كرد: هر لقمه غذا 30 تا 40 بار باید جویده شده و بعد قورت داده شود. 4 سال پیش
علائم ابتلا به كرونا لامبدا چیست؟ لامبدا ویروس جهش یافته و جدیدترین سویه ویروس كرونا كه این روزها كل دنیا را نگران كرده است. 4 سال پیش
همراه با كتاب خوشمزه در رادیو شنوندگانی كه علاقه مند هستند در ایام تابستان، خوراكی های این فصل را آموزش ببینند، كافی است موج رادیوی خود را روی برنامه سفره ایرانی كه ویژه فصل تابستان پخش می شود، تنظیم كنند 4 سال پیش
تغذیه قبل و بعد از واكسیناسیون/ ناشتا واكسن نزنید رئیس گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی با اشاره به اهمیت تغذیه در تقویت سیستم ایمنی بدن، در خصوص تغذیه مناسب قبل و بعد از واكسیناسیون كووید 19 توصیههایی ارائه داد. 4 سال پیش
قبل و بعد از واكسیناسیون علیه كرونا كدام مواد غذایی را بیشتر بخوریم؟ تغذیه یكی از موارد مهم قبل و بعد از واكسیناسیون علیه كروناست كه باید آن را مورد توجه قرار داد و پرسید قبل و بعد از تزریق واكسن كرونا چه مواد غذایی را مصرف كنیم؟ 4 سال پیش
قبل و بعد از تزریق واكسن كرونا كدام مواد غذایی را بیشتر بخوریم؟ راهكارهای تغذیهای برای مقابله با برخی عوارض احتمالی ناشی از واكسیناسیون 4 سال پیش
طعم سفره ایرانی را با رادیو تجربه كنید برنامه سفره ایرانی به تهیهكنندگی فاطمه بیتقصیر در قالب آیتمهای متنوع روزهای شنبه و دوشنبه روانه آنتن میشود. 4 سال پیش
4 نوع ماده غذایی ضد كرونا مدیركل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت:كم آبی بدن ریسك ابتلا به كرونا را افزایش میدهد؛بنابراین روزی 6 تا 8 لیوان آب بنوشید؛ همچنین سیر، زنجبیل و پیاز را هر روز استفاده كنید؛ چراكه تقویت كننده سیستم ایمنی بدن هستند. 4 سال پیش
آیا رفتن به رستوران در پاندمی كرونا خطرناك است شاید یكی از سئوالات متداول مردم در دوران پاندمی كرونا، رفتن به رستوران و غذا خوردن در این قبیل اماكن باشد. اینكه چقدر احتمال دارد، با حضور در محیط رستوران گرفتار كووید 19 شویم. 4 سال پیش