وضعیت تهران در دومین روز نارنجی كرونایی

تعداد بیماران بدحال هنوز بالاست

1399/09/16
|
08:10

معاون درمان ستاد مقابله با كرونا در استان تهران ضمن تشریح وضعیت تهران پس محدودیت‌های قرمز كرونایی، گفت: تهران اكنون به وضعیت نارنجی رسیده است و آنچه كه ماحصل این وضعیت است، رعایت پروتكل‌ها توسط مردم است چون این موضوع پاشنه‌ آشیل این طرح و مدیریت بیماری است.

دكتر نادر توكلی ، درباره وضعیت كرونا تهران در دومین روز نارنجی و پس از چند هفته قرار داشتن در شرایط قرمز كرونا، گفت: پس از دو هفته محدودیت، مشاغل گروه دو بازگشایی می‌شوند اما محدودیت تردد 9 شب تا 4 صبح كماكان پابرجا است.

وی با اشاره به افزایش بازگشایی‌ مشاغل در وضعیت نارنجی، اظهار كرد: طبیعتا تردد با حمل و نقل عمومی مجددا افزایش می‌یابد، اما شاید محدودیت ترددهای شبانه توانسته باشد فرهنگسازی كند تا مردم پروتكل‌ها را رعایت كنند. آنچه كه ماحصل تمام این نكات است این است كه تمام پروتكل‌ها توسط مردم رعایت شود چون این موضوع پاشنه‌ آشیل این طرح و كنترل بیماری است.

توكلی ادامه داد: با محددویت‌هایی كه پشت سر گذاشتیم تعداد بستری‌های كرونا و تعداد مرگ و میر ناشی از بیماری كاهش یافته است؛ ولی چون میزان غربالگری و انجام تست‌ها افزایش یافته است بنابراین تعداد موارد شناسایی شده بیماری افزایش می‌یابد.

وی با اشاره به اینكه محدودیت‌های اخیر تاثیر بسزایی در كاهش موارد بستری بیماری داشته است، تصریح كرد: نسبت بیماران بدحال به كل بیماران هنوز بالا است؛ اما تعداد قدرمطلق آن كم شده است. خوشبختانه هیچ مشكلی در امكانات، تجهیزات، دارو و... برای بیماران نداریم.

دسترسی سریع