برای افزایش پروبیوتیك ها در بدن چه كنیم؟ برخی مواد غذایی دارای پروبیوتیك هستند و می توانند برای سلامت میكروبیوم مفید باشند. از این مواد غذایی می توان به ماست، دوغ، نان خمیر مایه اشاره كرد. 1 روز پیش
ظروف تفلون نباید بازسازی شوند دكتر الهام اختری، متخصص طب ایرانی در گفت وگو با رادیو سلامت گفت: ظروف تفلون نباید بازسازی شوند و هر گونه خط و خش در آن، به تدریج ماده سمی را در غذا آزاد می كند. ظرف مسی نیز صد درصد سرطان زاست. 13 روز پیش
راهكارهایی برای تقویت مغز متخصص طب ایرانی در گفت وگو با رادیو سلامت بیان كرد: برای تقویت مغز از مصرف آجیل ها، سبزیجات و غلات غافل نشوید. 2 ماه پیش
چطور در روزهداری تشنگی را مدیریت كنیم؟ در ماه مبارك رمضان، یكی از مشكلات رایج روزهداران، تشنگی شدید در طول روز است كه میتواند باعث آزردگی و كاهش كیفیت روزهداری شود. اما با رعایت چند نكته تغذیهای ساده و اعمال تغییرات در الگوی غذایی، میتوان از بروز این مشكل جلوگیری كرد. در این مقاله، به بررسی راهكارهایی برای پیشگیری از تشنگی در روزهداری میپردازیم. 3 ماه پیش
بهبود خواب با تغذیه مناسب دكتر سعید هادی در گفتگو با رادیو سلامت گفت: دانش آموزان لازم است شام كم چرب میل كنند و از خوردن غذاهای تند و پر ادویه پرهیز كنند تا خواب خوبی داشته باشند. ضمناً مصرف قهوه، شكلات و انواع نسكافه، 4 تا 5 ساعت قبل از خواب ممنوع است و فاصله بین شام و خواب باید بین 3 تا 4 ساعت باشد. 8 ماه پیش
سوءهاضمه به دلیل پرخوری در افطار و سحر برخی افراد به خاطر اینكه دچار ضعف در روزهداری نشوند، در 2 وعده افطار و سحر پرخوری میكنند كه این موضوع باعث سوءهاضمه و سنگینی فرد میشود. 1 سال پیش
یك قوطی نوشابه=10 حبه قند! هر قوطی نوشابه حدوداً به اندازه 10 حبه قند مواد شیرین كننده دارد بنابراین مصرف بیش از حد آن علاوه بر جذب كالری بالا در بدن باعث چاقی و اضافه وزن، دیابت، مقاومت به انسولین، پوكی استخوان و افزایش پوسیدگیهای دندان میشود. 2 سال پیش
نكات ضروری در رعایت بهداشت آب در پیاده روی اربعین زائران پیاده روی اربعین حتما در نوشیدن آب باید نكاتی را رعایت كنند تا سلامت آنها حفظ شود. 2 سال پیش
غذاهایی كه خوردن آنها در تابستان توصیه میشود یك متخصص علوم تغذیه، با اشاره به شروع تابستان و گرم شدن هوا، درباره مصرف خوراكی های متناسب با این فصل از سال، توضیحاتی داد. 2 سال پیش
مضرات استفاده از بطری آب معدنی یك متخصص تغذیه گفت: بطری آب معدنی فقط برای نگهداری آب در دمای صفر تا چهار درجه مناسب است. 2 سال پیش
در آلودگی هوا چی بخوریم چی نخوریم؟ این روزها میزان آلودگی هوا به وضعیت بسیار نامطلوبی رسیده و لطمات زیادی به سلامت مردم وارد میشود. خستگی، عصبانیت، كم حوصلگی، كلافگی، سردرد، سوزش چشم و گلو، مشكلات تنفسی و...از جمله آثار سوء وارده به بدن است. 3 سال پیش
نیازهای تغذیهای بیماران كرونایی تبدار یكی از علائم بیماری كرونا تب است. تب نشاندهنده وجود یك نوع عفونت در بدن است و عفونتها هم منجر به افزایش متابولیسم بدن، تجمع مواد سمی در بدن، اختلال در تعادل آب بدن، اختلال گوارشی، از بین رفتن پروتئینهای نسوج كه حاصل آن دفع ازت از بدن است 3 سال پیش
راهكارهای ساده برای فرار از گرمازدگی/ سكته گرمایی را جدی بگیرید گرمازدگی دارای 4 مرحله است، مراحل استرس گرمایی، خستگی گرمایی، گرمازدگی، سكته گرمایی از مراحل گرمازدگی هستند كه هر كدام علائم خاص خود را دارند. 3 سال پیش
وبا چیست؟ «وبا» یك بیماری اسهالی واگیردار و خاص انسان است كه توسط نوعی باكتری به نام «ویبریوكلرا» ایجاد میشود. 3 سال پیش
علت افزایش اسهال و استفراغ در كودكان/ مصرف خودسرانه آنتیبیوتیكها ممنوع رئیس اداره بیماریهای منتقله از آب و غذای وزارت بهداشت با اشاره به اینكه افزایش موارد مبتلا به اسهال و استفراغ بیماری جدیدی نیست، گفت: اسهال و استفراغهایی كه در این ایام رخ میدهد مقتضی فصلی است كه در آن قرار داریم و 3 سال پیش
غذاهایی كه باعث تشنگی روزهداران میشود متخصص طب سنتی گفت: به روزهداران توصیه میشود در ماه مبارك رمضان از مصرف غذاهای شور، پر ادویه و سرخ كردنی پرهیز شود. 3 سال پیش
تزریق واكسن كرونا در زمان روزه داری/شرایط روزه داری در زمان كرونا در پاسخ به ابهامات احتمالی در خصوص همزمانی شیوع كووید-19 با ایام روزه داری باید گفت، براساس گزارش اخیر سازمان جهانی بهداشت هیچ مطالعه ای مبنی بر افزایش خطر ابتلا به بیماری كووید -19 در دوران روزه داری دیده نشده است. 3 سال پیش
توصیههای تغذیهای در ایام روزهداری در دوران كرونا مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: مصـرف مقـادیر كـافی گـروه سـبزی هـا و میـوههـا در ایـام روزهداری بـا تـامین ویتـامینهـا بـه خصـوص ویتـامین C و پــیش ساز ویتامین A ... 3 سال پیش
مهمترین نكات تغذیهای برای سلامت بدن در ایام نوروز یك متخصص تغذیه درباره رعایت رژیم غذایی و مهمترین نكات تغذیهای برای سلامت بدن در دوران عید خبر داد. 3 سال پیش
خواص بیشمار آویشن یك متخصص طب سنتی گفت: طبع آویشن در طب سنتی گرم و خشك است. آویشن بهعنوان مصلح بسیاری از مواد غذایی مانند گروه لبنیات ازجمله پنیر تازه، دوغ و ماست، قارچ خوراكی، لوبیا سبز، نخود سبز، باقلا سبز، انواع ماهی و سیبزمینی و ماكارونی محسوب میشود. 3 سال پیش
مواد غذایی بر خلقیات و حالتهای روانی تأثیر دارد؟ مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: كمبود ید روی خلقوخوی انسان تأثیر میگذارد. كمبود ید باعث كمكاری تیروئید میشود 3 سال پیش
چگونگی تغذیه صحیح و اصولی در كودكان مبتلا به كرونا یك متخصص تغذیه به تشریح چگونگی تغذیه صحیح و اصولی در كودكان مبتلا به كرونا پرداخت. 3 سال پیش
مهم ترین عامل رشد مغزی كودكان، تغذیه مناسب است مدیركل دفتر بهبود وضعیت تغذیه جامعه وزارت بهداشت در برنامه صبحگاهی شبكه پنج سیما از اهمیت مواد غذایی و زمان مصرف آنها برای رشد مغزی و جسمی كودكان گفت. 3 سال پیش
برنامه غذایی روزهای سرد سال/راهكارهای تقویت ایمنی بدن یك متخصص تغذیه با اشاره به اینكه در فصول سرد سال امكان ابتلا به عفونت های تنفسی افزایش پیدا می كند، بر ضرورت مصرف آنتی اكسیدان كافی به منظور تقویت ایمنی بدن تاكید كرد. 3 سال پیش
در فصول سرد این غذاها را نخورید! استاد طب سنتی گفت:باید مصرف غذاهای طبع سرد مثل ترشیجات، كاهو، خیار، گوجه، دوغ و ماست حذف شود. 4 سال پیش
این سرطان ارتباط تنگاتنگی با سیگاركشیدن دارد متخصص گوارش گفت: زخم های دستگاه گوارش در افرادی كه سیگارمی كشند به خوبی بهبود نمییابد؛ عوارض خطرناك تری خواهد داشت و دوباره عود خواهد كرد. 4 سال پیش
نقش "شیر" در ارتقای شاخصهای سلامتی/ ضرورت احیای شیر رایگانِ مدارس مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: كمك به افزایش سرانه مصرف شیر باعث ارتقای شاخص سلامتی و كاهش هزینه های درمان و نیز افزایش طول عمر همراه با سلامتی و كارآمدی جامعه خواهد شد. 4 سال پیش
«كروناییها»چه غذایی بخورند؟ استاد طب سنتی با تأكید بر اینكه بیماران مبتلا به كرونا حتما در برنامه غذایی روزانه مصرف سوپ را قرار دهند،گفت:غذاهایی مثل مرغ و گوشت آب پز كه در آن چند هویج یا كدو به صورت بخار پز باشد مفید خواهد بود. 4 سال پیش
تغذیه قبل و بعد از واكسیناسیون/ ناشتا واكسن نزنید رئیس گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی با اشاره به اهمیت تغذیه در تقویت سیستم ایمنی بدن، در خصوص تغذیه مناسب قبل و بعد از واكسیناسیون كووید 19 توصیههایی ارائه داد. 4 سال پیش
قبل و بعد از واكسیناسیون علیه كرونا كدام مواد غذایی را بیشتر بخوریم؟ تغذیه یكی از موارد مهم قبل و بعد از واكسیناسیون علیه كروناست كه باید آن را مورد توجه قرار داد و پرسید قبل و بعد از تزریق واكسن كرونا چه مواد غذایی را مصرف كنیم؟ 4 سال پیش
قبل و بعد از تزریق واكسن كرونا كدام مواد غذایی را بیشتر بخوریم؟ راهكارهای تغذیهای برای مقابله با برخی عوارض احتمالی ناشی از واكسیناسیون 4 سال پیش
بیماری فشار خون تا 95 درصد مربوط به سبك زندگی ما است دكتر عبدالرضا نوروزی در برنامه "پاسخگو" رادیو سلامت گفت: درحدود 60 درصد از افراد مبتلا به كووید 19 حتی اگر در سنین پایین باشند به یكی از بیماری های مزمن غیرواگیر مبتلا هستند كه مهمترین علت این بیماری ها سبك و روش زندگی است. 4 سال پیش
افزایش شیوع چاقی در دوران كرونا و توصیه وزارت بهداشت به جای مصرف نانهای سفید كه سبوس ندارند از نانهای سبوسدار استفاده كنیم 4 سال پیش
قرنطینه خانگی زمان مناسبی برای تهیه غذاهای سالم است رئیس گروه بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، گفت: قرنطینه خانگی زمان مناسبی برای انتخاب و تهیه غذاهای سالم و با ارزش تغذیه ای مناسب است. 4 سال پیش
مصرف زیاد قند، نمك و چربی خطر كرونا را نزدیكتر میكند. سیستم ایمنی مهمترین عامل و ابزار برای در امان ماندن از ابتلا به كرونا است. 5 سال پیش
صفر تا صد تغذیه گروه های پرخطر در روزهای كرونایی مسئول بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، داشتن یك برنامه غذایی مناسب، فعالیت بدنی و مدیریت استرس را، از مهم ترین نكات پیشگیری از ابتلا به كرونا دانست. 5 سال پیش
صفر تا صد تغذیه گروه های پرخطر در روزهای كرونایی مسئول بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، داشتن یك برنامه غذایی مناسب، فعالیت بدنی و مدیریت استرس را، از مهم ترین نكات پیشگیری از ابتلا به كرونا دانست. 5 سال پیش
علائم گوارشی كووید 19 را بشناسیم . مشكلات گوارشی اسهال، تهوع ، استفراغ، علاوه بر علائم تنفسی و تب در بیماران مبتلا به كرونا مشاهده می شود. 5 سال پیش
پیشگیری از كرونا با تقویت ایمنی بدن تقویت سیستم ایمنی بدن یكی از راههای مهم محافظت بیشتر از بدن در برابر بیماریها بویژه ویروس كرونا است 5 سال پیش
چقدر لبنیات مصرف كنیم؟ یك متخصص تغذیه با تاكید بر مصرف روزانه لبنیات، گفت: می توانیم یك لیوان ماست را به جای یك لیوان شیر یا دو لیوان دوغ را به جای یك لیوان شیر استفاده كنیم. 5 سال پیش
علائم كبد چرب و درمان انواع آن وجود چربی در كبد هر انسانی طبیعی است اما اگر كبدی دارای 5 تا 10 درصد چربی باشد كبد چرب نامیده می شود كه این بیماری عوارض مخربی برای اعضای بدن دارد. 5 سال پیش