نقش فناوری هسته‌ای در ارتقای ایمنی و كیفیت مواد غذایی

نقش فناوری هسته‌ای در ارتقای ایمنی و كیفیت مواد غذایی

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، در برنامه «به زندگی سلام كن» از رادیو سلامت، به تشریح كاربردهای فناوری هسته‌ای در صنایع غذایی پرداخت و آن را ابزاری مؤثر در حفظ سلامت عمومی جامعه دانست.

>2 ماه پیش
ویروس كرونا از طریق بسته بندی موادغذایی منتقل می شود؟

ویروس كرونا از طریق بسته بندی موادغذایی منتقل می شود؟

مرجان عجمی عضو هییت علمی انیستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی كشور پاسخ می دهد

>5 سال پیش
تخم مرغ محلی با تخم مرغ معمولی خواص تغذیه ای متفاوتی دارند؟

تخم مرغ محلی با تخم مرغ معمولی خواص تغذیه ای متفاوتی دارند؟

كارشناسان: دكتر مسعود هما پور متخصص صنایع غذایی و دكتر سید مرتضی صفوی دكترای تغذیه و رژیم درمانی

>6 سال پیش
شیرهای طعم دار

شیرهای طعم دار

كارشناس: دكتر علیرضا شهاب لواسانی،دكترای صنایع غذایی

>6 سال پیش
دانستی های گلاب

دانستی های گلاب

دكتر مسعود هماپور، دكترای صنایع غذایی

>6 سال پیش
انقلاب و برنامه های بهبود وضعیت تغذیه

انقلاب و برنامه های بهبود وضعیت تغذیه

كارشناسان: خانم زهرا عبداللهی(مدیر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت) و دكتر هدایت حسینی(رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی كشور)

>7 سال پیش
دستاوردهای صنعت غذا(قسمت دوم)

دستاوردهای صنعت غذا(قسمت دوم)

كارشناس: دكتر هدایت حسینی،رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی كشور

>7 سال پیش
دستاوردهای صنعت غذا(قسمت اول)

دستاوردهای صنعت غذا(قسمت اول)

كارشناس: دكتر هدایت حسینی،رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی كشور

>7 سال پیش
خواص نانهای صنعتی

خواص نانهای صنعتی

غذا، سلامت، زندگی

>9 سال پیش