اهمیت فاصله گذاری در فروشگاه های عرضه گوشت از آنجایی كه حفظ سلامت نیروهای كار از اهمیت بالایی برخور دار بوده و مقررات ویژه ای كه از طریق فاصله گذاری اجتماعی علاوه بر رعایت اصول بهداشتی برای كاهش مواجه متناسب با سطح اضطرار و درجه اهمیت فعالیت اقتصادی و صنایع در نظر گرفته شده است. >5 سال پیش
ویروس كرونا از طریق بسته بندی موادغذایی منتقل می شود؟ مرجان عجمی عضو هییت علمی انیستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی كشور پاسخ می دهد >5 سال پیش
تخم مرغ محلی با تخم مرغ معمولی خواص تغذیه ای متفاوتی دارند؟ كارشناسان: دكتر مسعود هما پور متخصص صنایع غذایی و دكتر سید مرتضی صفوی دكترای تغذیه و رژیم درمانی >6 سال پیش
انقلاب و برنامه های بهبود وضعیت تغذیه كارشناسان: خانم زهرا عبداللهی(مدیر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت) و دكتر هدایت حسینی(رئیس انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی كشور) >7 سال پیش
دستاوردهای صنعت غذا(قسمت دوم) كارشناس: دكتر هدایت حسینی،رئیس انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی كشور >7 سال پیش
دستاوردهای صنعت غذا(قسمت اول) كارشناس: دكتر هدایت حسینی،رئیس انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی كشور >7 سال پیش