اصفهان، پیشران سلامت و نوآوری در ایران

اصفهان، پیشران سلامت و نوآوری در ایران

حسن نیلی احمدآبادی، نماینده شركت نوآوران واكسن زیتون در گفتگو با برنامه «به زندگی سلام كن» رادیو سلامت گفت: اصفهان، به عنوان قطب تولید شیر كشور، روزانه حدود 7000 تن شیر تولید می‌كند كه بخش قابل توجهی از آن به كشورهای دیگر صادر شده یا به شیر خشك تبدیل می‌شود.

>18 روز پیش
شیرهای طعم دار

شیرهای طعم دار

كارشناس: دكتر علیرضا شهاب لواسانی،دكترای صنایع غذایی

>6 سال پیش
اگر كودكتان شیر نمی خورد، بخوانید

اگر كودكتان شیر نمی خورد، بخوانید

كارشناس: دكتر ضیاءالدین مظهری، متخصص تغذیه و رژیم درمانی

>8 سال پیش
افطاری را «سبك» میل كنید/ مصرف غذاهای «چرب و شیرین» ممنوع!

افطاری را «سبك» میل كنید/ مصرف غذاهای «چرب و شیرین» ممنوع!

ویژه ماه مبارك رمضان

>8 سال پیش