نمایش نان و انار با موضوعات حوزه سلامت شماره تماس: 22021954 شماره تلفن گویا: 27860102 شماره پیامك: 30000102 7 سال پیش
فراسو- گروه تغذیه(تكرار) نان و ارزش غذایی آن و مقایسه ارزش غذایی انواع نان ها با حضور دكتر بهروز رفیعی(دكترای صنایع غذایی) 6 سال پیش
فراسو- گروه تغذیه(زنده) نان و ارزش غذایی آن و مقایسه ارزش غذایی انواع نان ها با حضور دكتر بهروز رفیعی(دكترای صنایع غذایی) 6 سال پیش
غذا سلامت زندگی دانستنی های نان و ضایعات نان با حضور مهندس حسین حدادی(دبیر انجمن علمی غلات ایران ) 6 سال پیش
غذا سلامت زندگی راهكارهای كاهش ضایعات نان در صنایع آرد و نان با حضور مهندس حسین حدادی(كارشناس صنایع غذایی) 6 سال پیش
غذا سلامت زندگی فرآوری نان های سنتی- باورهای غلط درباره انواع نان با حضور آقای دكتر یوسف رمضان(دكترای صنایع غذایی) 8 سال پیش
غذا سلامت زندگی فرآوری نان های صنعتی و تفاوت آن با نان های سنتی با حضور آقای دكتر یوسف رمضان(دكترای صنایع غذایی) 8 سال پیش
پشت پلك صبح- گروه تغذیه آیا این باور كه نان خشك، نان سوخاری و نان سوخته بهتر از نان معمولی است، درست است؟ ارتباط تلفنی با آقای دكتركوروش صمدی(دكترای تغذیه) و خانم دكتر مینا پورفرخ(روانشناس) 8 سال پیش
سیبك و قصه های مادربزرگ نان بركت خداست(صرفه جویی در مصرف نان و حرام نكردن) شماره تماس: 982122021954+ شماره تلفن گویا: 982127860102+ شماره پیامك: 9830000102+ 2 سال پیش
غذا سلامت زندگی دانستنی هایی درباره انواع نان فانتزی با حضور مهندس حدادی (دبیر انجمن غلات ایران)و مهندس محمد جواد كرمی (رئیس اتحادیه نان های فانتزی) 3 سال پیش
نیم نگاه- گروه تغذیه آینده تولید و مصرف نان فانتزی ارتباط با آقای محمد جواد كرمی رئیس اتحادیه نان نیمه حجیم و آقای احمدی شهریور رئیس اتحادیه اغذیه فروشان تهران 2 سال پیش
قاصدك قصه های كودكانه- حرمت نان خرده ها شماره تماس: 22021954 شماره تلفن گویا: 27860102 شماره پیامك: 30000102 7 سال پیش
فراسو- گروه تغذیه(تكرار) پرسش و پاسخ درباره نان ها و تفاوت آنها با حضور آقای مهندس حسین حدادی(دبیر انجمن غلات ایران) 7 سال پیش
فراسو- گروه تغذیه(تكرار) پرسش و پاسخ درباره نان ها و تفاوت آنها با حضور آقای مهندس حسین حدادی(دبیر انجمن غلات ایران) 7 سال پیش
فراسو- گروه تغذیه(زنده) پرسش و پاسخ درباره نان ها و تفاوت آنها با حضور آقای مهندس حسین حدادی(دبیر انجمن غلات ایران) 7 سال پیش
فراسو- گروه تغذیه(تكرار) تفاوت نان های سنتی صنعتی و كارگاهی فانتزی با حضور آقای مهندس حسین حدادی(دبیر انجمن غلات ایران) 7 سال پیش
فراسو- گروه تغذیه(زنده) تفاوت نان های سنتی صنعتی و كارگاهی فانتزی با حضور آقای مهندس حسین حدادی(دبیر انجمن غلات ایران) 7 سال پیش
نیم نگاه- گروه تغذیه(زنده) تجدید نظر در استاندارد نان با حضور خانم مهندس منصوری(كارشناس مسئول واحد نظارت بر اجرای استاندارد غذایی) و آقای دكتر هدایت حسینی(رئیس انیستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی كشور) 8 سال پیش
دارچین یك فنجان سلامت با دارچین بنوشید! (آیتم نان: بهداشت نان) با حضور آقای دكتر آراسب دباغ مقدم(دكترای بهداشت مواد غذایی)، آقای مهندس حدادی(كارشناس صنایع غذایی) و آقای دكتر منصور رضایی(دكترای تغذیه) 8 سال پیش
غذا سلامت زندگی چه نانی بخوریم؟ كدام نان بهتر است؟ با حضور آقای دكتر یوسف رمضان(دكترای صنایع غذایی) و آقای مهندس حدادی(دبیر انجمن علمی غلات ایران) 8 سال پیش
نیم نگاه بررسی مصرف بلانكیت در نان های سنتی با حضور آقای دكتر احمد جنیدی جعفری(معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی ایران)، آقای دكتر مشعشعی(دكترای صنایع غذایی) و آقای قاسم زراعت كار(رئیس اتحادیه نانوایان) 8 سال پیش
ادامه ره آورد(زنده) سالروز تشكیل جهاد دانشگاهی- افزایش جوهر قند در نان های پایتخت- علل فوت بیماران دیالیزی ارتباط تلفنی با دكتر طبایی(رئیس جهاد دانشگاهی علوم پزشكی تهران)، دكتر جنیدی جعفری(معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشكی ایران) و دكتر میردهقان(مدیر كل نظارت و اعتبار بخشی وزارت بهداشت) 8 سال پیش
ره آورد(زنده) سالروز تشكیل جهاد دانشگاهی- افزایش جوهر قند در نان های پایتخت- علل فوت بیماران دیالیزی ارتباط تلفنی با دكتر طبایی(رئیس جهاد دانشگاهی علوم پزشكی تهران)، دكتر جنیدی جعفری(معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشكی ایران) و دكتر میردهقان(مدیر كل نظارت و اعتبار بخشی وزارت بهداشت) 8 سال پیش
غذا سلامت زندگی نان های مناسب ماه رمضان، از تولید تا مصرف با حضور خانم دكتر فروزنده سكوتی فر(دكترای صنایع غذایی) 7 سال پیش
نیم نگاه- گروه تغذیه(زنده) چرا تنور نان صنعتی داغ نمیشود؟ با حضور آقای محمدجواد كرمی(رئیس اتحادیه نانوایان حجیم و نیمه حجیم صنعتی) و دكتر عزیزی(مدیر نظارت بر مواد غذایی آشامیدنی سازمان غذا و دارو) 4 سال پیش
كافه سلامت- گروه بهداشت و تندرستی(زنده) نان بركت سفره ها ارتباط تلفنی با دكتر رضایی(دكترای تغذیه) اذان مغرب: 17:21 مؤذن: طنطاوی 5 سال پیش
نیم نگاه- گروه تغذیه(زنده) استانداردهای نان و سازمان های ناظر ارتباط تلفنی با دكتر محمدحسین عزیزی(مدیركل فرآورده های مواد غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو) 5 سال پیش
غذا سلامت زندگی با ویژگی نان سالم آشنا شویم با حضور مهندس حسین حدادی(دبیر انجمن علمی علوم و فناوری غلات ایران) 5 سال پیش
غذا سلامت زندگی با ویژگی نان سالم آشنا شویم با حضور مهندس حسین حدادی(دبیر انجمن علمی علوم و فناوری غلات ایران) 5 سال پیش
غذا سلامت زندگی دانستنی های انواع نان تافتون با حضور خانم دكتر سولماز صارم نژاد(دكترای صنایع غذایی) 5 سال پیش
غذا سلامت زندگی نان های فراسودمند با حضور مهندس حسین حدادی(دبیر انجمن علمی علوم و فناوری غلات ایران) 5 سال پیش
غذا سلامت زندگی دانستنی های نان های سنتی با حضور مهندس حسین حدادی(دبیر انجمن علمی غلات ایران) 5 سال پیش
به زندگی سلام كن- گروه بهداشت و تندرستی(زنده) شما برای مصرف صحیح نان در منزل چه راه حلی پیشنهاد دارید؟ ارتباط تلفنی با دكتر آراسب دباغ مقدم(متخصص صنایع غذایی) 5 سال پیش
غذا سلامت زندگی دانستنی های نان تست و سوخاری با حضور خانم دكتر مژگان محمدزاده(دكترای صنایع غذایی) 5 سال پیش
سایه روشن باور: نان های تیره ویتامین و مواد معدنی بیشتری از نان های سفید دارند- پیشرفت سلامت: شربت ژل رویال در شركت دانش بنیان ایرانی شماره تماس: 982122021954+ شماره تلفن گویا: 982127860102+ شماره پیامك: 9830000102+ 5 سال پیش
نیم نگاه- گروه تغذیه(زنده) بررسی چالش های تولید نان صنعتی در كشور با حضور آقای دكتر محمدعلی خسروی زنجانی(دكترای صنایع غذایی) و آقای حسین عزیزی(رئیس انجمن صنایع غذایی ایران) 6 سال پیش
غذا سلامت زندگی نان سین بیوتیك چیست و چه كاربردهایی دارد؟ با حضور مهندس حسین حدادی(كارشناسی ارشد صنایع غذایی) 6 سال پیش
نیم نگاه- گروه تغذیه(زنده) سیاست های بهبود تغذیه و كیفیت نان با حضور خانم دكتر زهرا عبداللهی(مدیر كل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت) و دكتر هدایت حسینی (رئیس انستیتو تغذیه و صنایع غذایی كشور) 6 سال پیش
نیم نگاه- گروه تغذیه(زنده) سم آفلاتوكسین در كپك نان و خوراك دام با حضور دكتر فرهمند صالح زاده(مدیركل نظارت بر بهداشت عمومی و موادغذایی سازمان دامپزشكی كشور) و خانم دكتر مریم مظهری(كارشناس اداره مركز سلامت محیط وزارت بهداشت) 7 سال پیش
نیم نگاه- گروه تغذیه(زنده) بازنگری استاندارد سبوس نان با حضور خانم زهرا عبدالهی(مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت) و آقای دكتر سیدعلی مشعشعی(دكترای صنایع غذایی) 7 سال پیش
غذا سلامت زندگی نان های بیماران سلیاكی را بشناسیم با حضور خانم دكتر نجمه مظهری(دكترای صنایع غذایی) 7 سال پیش
غذا سلامت زندگی افزودنی های مجاز و غیر مجاز در نان با حضور خانم دكتر نجمه مظهری(دكترای صنایع غذایی) 7 سال پیش