سیبك و قصه های مادربزرگ قصه های كودكانه- عسل چه جوری عسل میشه؟ شماره تماس: 982122021954+ شماره تلفن گویا: 982127860102+ شماره پیامك: 9830000102+ 6 سال پیش
سیبك و قصه های مادربزرگ عسل خوشمزه ( شكل گیری عسل) شماره تماس: 982122021954+ شماره تلفن گویا: 982127860102+ شماره پیامك: 9830000102+ 2 سال پیش
غذا سلامت زندگی بررسی فراورده های مرتبط با زنبور عسل (قسمت سوم) با حضور (دكتر هوشنگ افروزان پژوهشگر زنبور عسل موسسه تحقیقات علوم دامی كشور) 1 سال پیش
غذا سلامت زندگی راهكارهایی درباب بهبود كیفیت عسل(قسمت دوم) با حضورخانم دكتر هوشنگ افروزان( پژوهشگر زنبور عسل موسسه تحقیقات علوم دامی كشور) 1 سال پیش
غذا سلامت زندگی دانستنی هایی درباره عسل طبیعی(قسمت اول) دكتر هوشنگ افروزان( پژوهشگر زنبور عسل موسسه تحقیقات علوم دامی كشور) 1 سال پیش
مجله دامپزشكی(تكرار) بررسی كیفیت عسل ارتباط تلفنی با آقای مهدی اخوان مقدم (كارشناس ارشد پرورش زنبور عسل) 1 سال پیش
پاسخگو(زنده) بهداشت و كیفیت عسل با حضور دكتر كامیار احمدی(رئیس گروه بهداشت و بیماری های زنبور عسل سازمان دامپزشكی) 4 سال پیش
مجله دامپزشكی(زنده) عسل و نقش دامپزشكان با حضور دكتر مهدی ناظم نیا(محقق در پرورش بیماری های زنبور عسل) 5 سال پیش
مجله دامپزشكی(زنده) بهداشت و كیفیت عسل با حضور دكتر كامیار احمدی(رئیس گروه زنبور عسل و كرم ابریشم سازمان دامپزشكی كشور) 5 سال پیش
نیم نگاه- گروه سلامت روان به شیرینی عسل به تلخی تقلب! با حضور آقای عباس عباسی(مدیركل نظارت بر بهداشت عمومی سازمان دامپزشكی)، آقای دكتر رستگار(رییس آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو) و آقای هاشمی(تولید كننده عسل) 8 سال پیش
نیم نگاه- گروه تغذیه(زنده) عسل با حضور آقای مهدی هاشمی(عضو انجمن زنبورداران) و خانم مهندس مریم كرمی(رئیس اداره امور آزمایشگاه های استاندارد تهران) 8 سال پیش
از مزرعه تا سفره كشت دانه های روغنی ونقش آن ها در تولید عسل دكتر محمود رضا آجودانی( مدیر امور زراعت سازمان جهادكشاورزی استان تهران) 3 ماه پیش
غذا سلامت زندگی بررسی ارزش غذایی و خواص عسل های طبیعی(قسمت چهارم) ارتباط تلفنی با دكتر عبدالرضا نوروزی (دكترای تغذیه) 1 سال پیش
از مرزعه تا سفره(زنده) پرورش زنبور عسل و فرآورده های آن با حضور دكتر هوشنگ افروزان(عضو هیئت علمی موسسه ترویج كشاورزی) 4 سال پیش
غذا سلامت زندگی دانستنی های عسل بهاره شماره تماس: 982122021954+ شماره تلفن گویا: 982127860102+ شماره پیامك: 9830000102+ 4 سال پیش
از مرزعه تا سفره(زنده) پرورش زنبور عسل و فراورده های آن با حضور دكتر هوشنگ افروزان(عضو هیئت علمی موسسه ترویج كشاورزی) 4 سال پیش
غذا سلامت زندگی با باید ها و نبایدهای مصرف عسل در سفره غذایی آشنا شویم با حضور دكتر منصور رضایی(متخصص تغذیه) 3 سال پیش
غذا سلامت زندگی راه های تشخیص عسل های طبیعی و تقلبی با حضور دكتر مسعود هماپور(دكترای تغذیه) 6 سال پیش
غذا سلامت زندگی شیرین چو طعم عسل تلخ با فریب تقلب با حضور آقای دكتریوسف رمضان(دكترای صنایع غذایی) 8 سال پیش
غذا سلامت زندگی انواع عسل و مراحل و فرایند تجمیع تا بسته بندی با حضور آقای دكتریوسف رمضان(دكترای صنایع غذایی) 8 سال پیش
قاصدك قصه های كودكانه- فواید عسل شماره تماس: 22021954 شماره تلفن گویا: 27860102 شماره پیامك: 30000102 7 سال پیش
انسان و طبیعت سم پاشی مناسب و به موقع مزارع و درختان با حضور مهندس بهزاد رفاهی(عضو انجمن زنبور عسل) 7 سال پیش
پاسخگو(زنده) پرسش و پاسخ درباره بیماری كرونا با حضور دكتر اكبرشاهی(مدیركل دفتر بهداشت و مدیریت بیماری های طیور و زنبور عسل سازمان دامپزشكی) 4 سال پیش
مجله دامپزشكی(زنده) مرغ و باورهایی درباره مصرف آن با حضور دكتر علیرضا اكبرشاهی(مدیركل دفتر بهداشت و مدیریت بیماری های طیور، زنبور عسل و كرم ابریشم سازمان دامپزشكی) 5 سال پیش
نیم نگاه- گروه بهداشت و تندرستی(زنده) آنفولانزای پرندگان ارتباط تلفنی با دكتر گویا(متخصص عفونی) و دكتر علیرضا اكبرشاهی(مدیركل دفتر بهداشت و مدیریت بیماری های طیور زنبور عسل و كرم ابریشم سازمان دامپزشكی كشور) 6 سال پیش
نیم نگاه- گروه تغذیه(زنده) صنعت طیور و مقابله با خسارات آنفولانزای پرندگان با حضور آقای علیرضا اكبرشاهی(مدیركل دفتر بهداشت و مدیریت بیماری های طیور، زنبور عسل و كرم ابریشم سازمان دامپزشكی كشور) و آقای سید مصطفی مصطفوی(رئیس ستاد مقابله با بحران صنعت طیور كشور) 6 سال پیش