افق روشن(زنده) رستوران های دوستدار سلامت با حضور آقای میر ابراهیمی(رئیس اتحادیه رستوران داران استان تهران) و خانم مهندس طاهره آزمون(كارشناس مسئول بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشكی تهران) 8 سال پیش
نیم نگاه- گروه تغذیه(زنده) نظارت های بهداشتی بر رستوران های بین راهی با حضور آقای دكتر سیدرضا غلامی(رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماكن عمومی مركز سلامت محیط و كار) و دكتر سید علی اصغر میرابراهیمی(رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس) 7 سال پیش
ساده مثل سلامت(تكرار) طبخ مواد غذایی خام در رستوران ها توسط مشتریان با حضور آقای مهندس سعید جعفری(مسئول بهداشت محیط شبكه بهداشت و درمان شمیرانات) 9 سال پیش
ساده مثل سلامت(تكرار) طبخ مواد غذایی خام در رستوران ها توسط مشتریان با حضور آقای مهندس جعفری(كارشناس مسئول مركز بهداشت و درمان شمیرانات) 9 سال پیش
ساده مثل سلامت طبخ مواد غذایی خام در رستوران ها توسط مشتریان با حضور آقای مهندس جعفری(كارشناس مسئول مركز بهداشت و درمان شمیرانات) 9 سال پیش
نیم نگاه- گروه تغذیه(زنده) بازگشایی رستوران ها و شیوع كرونا با حضور مهندس فرهادی(معاون مركزسلامت محیط كار وزارت بهداشت) و دكتر حمید سوری(متخصص اپیدمیو لوژی) 5 سال پیش
مجله دامپزشكی(زنده) دامپزشكی و نظارت بر كیفیت گوشت رستوران ها و اغذیه فروشی ها با حضور دكتر سعید كرمی(معاون سلامت اداره كل دامپزشكی استان تهران) 6 سال پیش
سیبك و قصه های مادربزرگ بریم كدوم رستوران؟(از هرجایی غذا نخور) شماره تماس: 982122021954+ شماره تلفن گویا: 982127860102+ شماره پیامك: 9830000102+ 3 سال پیش
ساده مثل سلامت بهداشت رستوران های بین راهی با حضور مهندس جعفری(مسئول شبكه بهداشت محیط شمیرانات) 6 سال پیش
غذا سلامت زندگی اهمیت بهداشت رستوران های بین راهی با حضور دكتر مژگان محمدزاده(دكترای تغذیه) 6 سال پیش
نیم نگاه- گروه بهداشت و تندرستی(زنده) نظارت بر بهداشت رستوران ها، مساجد و سرویس های بهداشتی ارتباط تلفنی با دكتر محسن زهرایی(رئیس اداره بیماری های قابل پیشگیری با واكسن وزارت بهداشت) و دكتر طباطبایی(معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی زاهدان) 6 سال پیش
نیم نگاه- گروه تغذیه(زنده) نحوه نظارت بر رستوران های برون شهری با حضور دكتر علیرضا صدرایی(مدیر گروه سلامت محیط و كار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی تهران)، خانم مهندس ژانت فرساد(كارشناس وزارت بهداشت) و دكتر آراسب دباغ مقدم(متخصص بهداشت مواد غذایی) 8 سال پیش
ادامه ره آورد(زنده) راه اندازی رصدخانه سلامت- طرح نظارت بر سلامت رستوران ها ارتباط تلفنی با آقای دكتر ایازی(معاون اجتماعی وزارت بهداشت) و آقای دكتر بازگیر(رئیس محیط زیست شهر تهران) 9 سال پیش
ره آورد(زنده) راه اندازی رصدخانه سلامت- طرح نظارت بر سلامت رستوران ها ارتباط تلفنی با آقای دكتر ایازی(معاون اجتماعی وزارت بهداشت) و آقای دكتر بازگیر(رئیس محیط زیست شهر تهران) 9 سال پیش
ادامه ره آورد(زنده) حذف دفترچه های تامین اجتماعی در بیمارستان های تامین اجتماعی- تغییر قوانین جهت بهبود حال محیط بانان- راه اندازی اپلیكیشن سلامت رستوران ها در وزارت بهداشت ارتباط تلفنی با دكتر نوربخش(رییس سازمان تامین اجتماعی)، مهندس علی تیموری(مدیر كل دفتر صید شكار سازمان محیط زیست) و دكتر خسرو صادق نیت(مدیر كل دفتر سلامت محیط و كار وزارت بهداشت) 9 سال پیش
ره آورد(زنده) حذف دفترچه های تامین اجتماعی در بیمارستان های تامین اجتماعی- تغییر قوانین جهت بهبود حال محیط بانان- راه اندازی اپلیكیشن سلامت رستوران ها در وزارت بهداشت ارتباط تلفنی با دكتر نوربخش(رییس سازمان تامین اجتماعی)، مهندس علی تیموری(مدیر كل دفتر صید شكار سازمان محیط زیست) و دكتر خسرو صادق نیت(مدیر كل دفتر سلامت محیط و كار وزارت بهداشت) 9 سال پیش
نیم نگاه- گروه تغذیه(زنده) شرایط كرونایی و نظارت بر فعالیت عرضه غذا در رستوران ها و فعالیت صنف بستنی فروش و آبمیوه فروش با حضور مهندس فرهادی(معاون مركز سلامت محیط كار وزارت بهداشت) و دكتر علی ماهر(معاون ستاد مقابله با كرونا در تهران) 5 سال پیش
نیم نگاه كترینگهای صنعتی و بهداشت مواد غذایی ارتباط تلفنی بامحمدرضا نصیری( سرپرست اداره امور مراكز نگهداری، توزیع و كترینگهای فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو)ارتباط تلفنب باحسن فهمیده( رییس اتحادیه صنف رستوران و چلوكباب) 2 ماه پیش
افق روشن(زنده) بررسی علل و عوامل افزایش دور ریز مواد غذایی در جامعه با حضور مهندس پیام جوهرچی(رئیس گروه پسماند سازمان محیط زیست) و ارتباط تلفنی با آقای علی اصغر میرابراهیمی(رئیس صنف رستوران و سلف سرویسها) 6 سال پیش