سیبك و قصه های مادر بزرگ هر روز از ساعت 21:10 به مدت 15 دقیقه

رادیو سلامت

سيبك و قصه هاي مادربزرگ

توصیه‌های تغذیه‌ای وزارت بهداشت برای افزایش مقاومت بدن در فصل سرد سال

رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه نیز سیستم ایمنی بدن را نسبت به بیماری‌ها مقاوم می‌كند.

1399/08/05
|
07:49

مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با ارائه توصیه‌های تغذیه‌ای برای كاهش احتمال ابتلا به بیماری‌های تنفسی در فصل سرد سال، گفت: علاوه بر تاثیر ویتامین C در تقویت سیستم ایمنی بدن، رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه نیز سیستم ایمنی بدن را نسبت به بیماری‌ها مقاوم می‌كند.

دكتر زهرا عبداللهی ، با اشاره به اینكه احتمال بروز بیماری‌های تنفسی همچون سرماخوردگی در فصل پاییز افزایش می‌یابد، گفت: به لحاظ تغذیه‌ای برای جلوگیری از بروز چنین بیماری‌هایی توصیه می‌كنیم منابع تغذیه‌ای حاوی ویتامین C بیشتر مصرف شود.

وی با بیان اینكه ویتامین C در همه‌ سبزیجات و میوه‌های تازه وجود دارد، اظهار كرد: بعضی از میوه‌ها مانند مركبات، ویتامین C بیشتری دارند ولی معنایش این نیست كه مابقی میوه‌ها و سبزیجات فاقد ویتامین C هستند.

وی با تاكید بر اینكه مصرف روزانه سبزی‌ها و میوه‌ها، ویتامین C مورد نیاز بدن تامین می‌شود، تصریح كرد: به دنبال مصرف میوه‌ها و تامین ویتامین C، سیستم ایمنی بدن نیز تقویت می‌شود و تاحدودی از ابتلا به سرماخوردگی جلوگیری می‌كند. در صورت ابتلا به سرماخوردگی و بیماری‌های تنفسی، مصرف مایعات و بویژه مایعات و غذاهای گرم به بهبود مبتلایان كمك می‌كند.

عبداللهی ادامه داد: نیازی به خرید قرص ویتامین C نیست، ویتامین C باید به طور طبیعی از رژیم غذایی تامین شود كه در همه‌ سبزیجات و میوه‌های تازه و خام وجود دارد. میزان ویتامین C در میوه و سبزی پخته شده كاهش می‌یابد. توجه كنید كه رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه، سیستم ایمنی بدن را نسبت به بیماری‌ها مقاوم می‌كند.

دسترسی سریع
سیبك و قصه های مادربزرگ