رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه نیز سیستم ایمنی بدن را نسبت به بیماریها مقاوم میكند.
مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با ارائه توصیههای تغذیهای برای كاهش احتمال ابتلا به بیماریهای تنفسی در فصل سرد سال، گفت: علاوه بر تاثیر ویتامین C در تقویت سیستم ایمنی بدن، رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه نیز سیستم ایمنی بدن را نسبت به بیماریها مقاوم میكند.
دكتر زهرا عبداللهی ، با اشاره به اینكه احتمال بروز بیماریهای تنفسی همچون سرماخوردگی در فصل پاییز افزایش مییابد، گفت: به لحاظ تغذیهای برای جلوگیری از بروز چنین بیماریهایی توصیه میكنیم منابع تغذیهای حاوی ویتامین C بیشتر مصرف شود.
وی با بیان اینكه ویتامین C در همه سبزیجات و میوههای تازه وجود دارد، اظهار كرد: بعضی از میوهها مانند مركبات، ویتامین C بیشتری دارند ولی معنایش این نیست كه مابقی میوهها و سبزیجات فاقد ویتامین C هستند.
وی با تاكید بر اینكه مصرف روزانه سبزیها و میوهها، ویتامین C مورد نیاز بدن تامین میشود، تصریح كرد: به دنبال مصرف میوهها و تامین ویتامین C، سیستم ایمنی بدن نیز تقویت میشود و تاحدودی از ابتلا به سرماخوردگی جلوگیری میكند. در صورت ابتلا به سرماخوردگی و بیماریهای تنفسی، مصرف مایعات و بویژه مایعات و غذاهای گرم به بهبود مبتلایان كمك میكند.
عبداللهی ادامه داد: نیازی به خرید قرص ویتامین C نیست، ویتامین C باید به طور طبیعی از رژیم غذایی تامین شود كه در همه سبزیجات و میوههای تازه و خام وجود دارد. میزان ویتامین C در میوه و سبزی پخته شده كاهش مییابد. توجه كنید كه رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه، سیستم ایمنی بدن را نسبت به بیماریها مقاوم میكند.