متاسفانه شیوه توزیع و فروش مواد غذایی در بسیاری از این ساندویچ و پیتزا فروشی ها بهداشتی انجام نمی شود و مدیریت شهری نسبت به این موارد منتقد است.
به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت مهندس سعید جعفری ،كارشناس بهداشت محیط شبكه بهداشت و درمان شمیرانات در گفتگو با برنامه ساده مثل سلامت در مورد موضوع اهمیت رعایت بهداشت در اغذیه فروشی ها گفت:اولین نكته ای كه می بایست با آن توجه شود ،مساله رعایت بهداشت فردی در پرسنلی كه در اغذیه فروشی مشغول به فعالیت هستند كه شامل مواردی چون استفاده از روپوش ،كوتاه بودن مو و ناخن ،استفاده از كلاه بهداشتی و ..از جمله مواردی است كه می بایست به آن توجه كافی داشت.وی در ادامه افزود: واحدهای صنفی اغذیه فروشی تحت نظارت اتحادیه مربوطه جواز كسب می كنند و كلیه فعالیت شان تحت نظارت است .به طور كلی می توان گفت مواردی كه مرتبط با بهداشت محیط ،بهداشت لوازم كار و ابزار مورد استفاده است ،باید به دقت مورد نظارت قرار بگیرد.
وی همچنین در مورد اهمیت تازگی مواد اولیه استفاده شده گفت: توجه به تازگی مواد اولیه از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است،توجه به تاریخ تولید و انقضای محصولات می بایست به دقت مورد توجه قرار بگیرد .نكته بعدی در مورد فرآوری محصولات است كه می بایست در مرحله فرآوری از بروز آلودگی جلوگیری شود .تمامی موارد ذكر شده در جهت حفظ سلامت مصرف كنندگلن است و چنانچه واحدی از قوانین سرپیچی كند ،طبق ماده 13 قانون مواد خوردنی ،آشامیدنی آرایشی و بهداشتی اعمال قانون صورت خواهد پذیرفت.