شبكه رادیویی سلامت، شنبه ـ 18 فروردین ماه، در برنامه «سفره ایرانی» به موضوع «برای سالم بودن باید سفره خود را پایش كرده و كیفیت و تنوع ببخشیم» می پردازد.
به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت، برنامه «سفره ایرانی» كاری از گروه تغذیه و سلامت این شبكه رادیویی، امروز از ساعت 19:05 به مدت 50 دقیقه با حضور كوروش صمدپور،دكترای تغذیه و احمد اسماعیل زاده، دكترای تغذیه به موضوع «اصلاح الگوی تغذیه ای و باورهای تغذیه ای چاشنی ها- تغذیه و سلامت جسم» می پردازد.
آشنایی به نیازهای تغذیهای در دورههای مختلف سنی از بدو تولد تا سالمندی، پیشگیری از افزایش وزن و چاقی، شناساندن گروههای مختلف موادغذایی، اصلاح رفتارهای غلط تغذیهای، ذائقهسازی صحیح در مردم و اهمیت نقش تغذیه سالم در زندگی ازجمله اهدافی است كه برنامهسازان «سفره ایرانی» به دنبال آن هستند.
یادآور می شود، برنامه «سفره ایرانی» از بخش های متنوع و مختلف شامل آشپزخانه، چاشنی ها، باورها، غذا و ایمنی، شنیدنی های تغذیه ای، كلینیك عمومی و نكته پایانی تشكیل شده است.