برنامه «غذا، سلامت، زندگی» شبكه رادیویی سلامت، دوشنبه ـ 4 بهمن ماه، به بررسی «نقش حبوبات در پیشگیری از چاقی و بیماری های غیرواگیر» خواهد پرداخت.
به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت، برنامه «غذا، سلامت، زندگی» كه كاری از گروه تغذیه و سلامت این شبكه رادیویی است، با حضور گلبن سهراب، دكترای تغذیه با موضوع «منابع غذایی» به بیان اثر مصرف حبوبات در كاهش احتمال ابتلا به بیماری های غیر واگیررایج و میزان مصرف مطلوب حبوبات در وعده های غذایی خواهد پرداخت.
این برنامه رادیویی درباره تغذیه علمی و اصولی و نیز آشنایی با گروه های مواد غذایی و منابع غذایی است.
روزهای زوج در برنامه «غذا، سلامت، زندگی» به موضوعاتی همچون رژیم های غذایی؛ تغذیه در بیماری ها؛ تغذیه در دوره های آسیب پذیر (سالمندان، كودكان و ماداران باردار) پرداخته می شود. روزهای فرد در این برنامه رادیویی، درباره مباحث صنایع غذایی به منظور پرداختن به شعار سال سازمان بهداشت جهانی كه؛ ایمنی غذا از مزرعه تا سفره است، صحبت می شود.
یادآور می شود، برنامه «غذا، سلامت، زندگی» شبكه رادیویی سلامت، روزهای شنبه تا چهارشنبه هر هفته، از ساعت13:30 به مدت 30 دقیقه از موج اف.ام ردیف 102 مگاهرتز تقدیم شنوندگان صدای دانش، نشاط و آرامش می شود.