غذا سلامت زندگی شنبه تا سه شنبه از ساعت 13:15 به مدت 30 دقیقه

رادیو سلامت

غذا سلامت زندگي

با خواص میوه های پاییزی آشنا شویم

پاییز نه تنها فصل زیبایی های رنگارنگ طبیعت است، بلكه فصل میوه های متنوعی است كه با خواص فراوان خود نقش مهمی در سلامت بدن دارند.

1397/07/03
|
13:48

فصل پاییز با تغییرات بسیاری در جلوه‌‌های طبیعت و الگوی زندگی مردم همراه است. تا به حال توجه كردیده اید كه با تغییر رنگ برگ سبز درختان به زرد‏، نارنجی و قرمز‏، رنگ میوه و سبزی‌‌ها نیز پاییزی می‌‌شود.
فصل پاییز با تغییرات بسیاری در جلوه‌‌های طبیعت و الگوی زندگی مردم همراه است. تا به حال توجه كردیده اید كه با تغییر رنگ برگ سبز درختان به زرد‏، نارنجی و قرمز‏، رنگ میوه و سبزی‌‌ها نیز پاییزی می‌‌شود.
با توجه به آلودگی‌‌ها و سرما كه سبب ایجاد پدیده وارونگی هوا می‌‌شود و ساكنان شهرهای صنعتی را به شدت در معرض الاینده‌‌ها قرار می‌‌دهد‏ استفاده از منابع غذایی آنتی‌اكسیدانی در این زمان‌‌ها بسیار حایز اهمیت است و باید سعی شود مصرف میوه‌‌ها و سبزی‌‌های تازه این فصل در سبد غذایی خانواده افزایش یابد. هم‌چنین با توجه به شیوع بالای كمبود ویتامین D در میان مردم ایران مخصوا در پایتخت و شهرهای بزرگ و همچنین افزایش شیوع آن در فصل‌‌های سرد سال توصیه می‌‌شود كه ساعات بیشتری از طول رو‏ پوست بدن خود را در مواجهه با نور قرار دهید.

به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت برنامه "غذا سلامت زندگی " كاری از گروه تغذیه ششم مهر ماه با حضوردكتر آریو موحد(دكترای تغذیه) به موضوع آشنایی با خواص میو های پاییزی می پردازد.

دسترسی سریع
غذا سلامت زندگی