غذا سلامت زندگی شنبه تا سه شنبه از ساعت 13:15 به مدت 30 دقیقه

رادیو سلامت

غذا سلامت زندگي

در «غذا، سلامت، زندگی» بررسی می شود: جایگاه مصرف چربی ها د ر رژیم غذایی

برنامه «غذا، سلامت، زندگی» شبكه رادیویی سلامت، چهارشنبه ـ 15 دی ماه، به بررسی «جایگاه مصرف چربی ها در رژیم غذایی» خواهد پرداخت.

1395/10/14
|
11:02

به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت، برنامه «غذا، سلامت، زندگی» كه كاری از گروه تغذیه و سلامت این شبكه رادیویی است، با حضور گلبن سهراب، دكترای تغذیه با موضوع «منابع غذایی» به بیان جایگاه چربی ها در میزان مصرف مجاز آنها و عوارض مصرف نامتعارف آن و ملاحظات عمومی درباره چربی ها و انواع آنها خواهد پرداخت.
این برنامه رادیویی درباره تغذیه علمی و اصولی و نیز آشنایی با گروه های مواد غذایی و منابع غذایی است.
روزهای زوج در برنامه «غذا، سلامت، زندگی» به موضوعاتی همچون رژیم های غذایی؛ تغذیه در بیماری ها؛ تغذیه در دوره های آسیب پذیر (سالمندان، كودكان و ماداران باردار) پرداخته می شود. روزهای فرد در این برنامه رادیویی، درباره مباحث صنایع غذایی به منظور پرداختن به شعار سال سازمان بهداشت جهانی كه؛ ایمنی غذا از مزرعه تا سفره است، صحبت می شود.
یادآور می شود، برنامه «غذا، سلامت، زندگی» شبكه رادیویی سلامت، روزهای شنبه تا چهارشنبه هر هفته، از ساعت13:30 به مدت 30 دقیقه از موج اف.ام ردیف 102 مگاهرتز تقدیم شنوندگان صدای دانش، نشاط و آرامش می شود.

دسترسی سریع
غذا سلامت زندگی