غذا سلامت زندگی شنبه تا سه شنبه از ساعت 13:15 به مدت 30 دقیقه

رادیو سلامت

غذا سلامت زندگي

چگونه محتوای ریزمغذی ها را در منابع غذایی حفظ كنیم؟

شبكه رادیویی سلامت، دوشنبه ـ ششم دی ماه، در برنامه «غذا، سلامت، زندگی» به بررسی موضوع «ریزمغذی های در منابع غذایی» خواهد پرداخت.

1395/10/05
|
12:06

به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت، «غذا، سلامت، زندگی» عنوان برنامه ای از گروه تغذیه و سلامت شبكه رادیویی سلامت است، كه روزهای زوج هر هفته با حضور كارشناسان به موضوعاتی نظیر رژیم های غذایی، تغذیه در بیماری ها و تغذیه در گروه های آسیب پذیر می پردازد.
این برنامه رادیویی روز دوشنبه مورخ ششم دی ماه با حضور كوروش صمد پور، دكترای تغذیه، چگونگی حفظ محتوای ریزمغذیهای در منابع غذایی را مورد بحث و بررسی قرار می دهد.
همچنین روزهای فرد در این برنامه رادیویی درباره مباحث صنایع غذایی با هدف پرداختن به شعار سال سازمان بهداشت جهانی كه ایمنی غذا از مزرعه تا سفره است، صحبت می شود.
یاد آور می شود، برنامه «غذا، سلامت، زندگی» به تهیه كنندگی موسی نظری و رویا ولی زاده، روزهای شنبه تا چهارشنبه هر هفته از ساعت 13:30 به مدت 30 دقیقه با شما همراه می شود.

دسترسی سریع
غذا سلامت زندگی