غذا سلامت زندگی شنبه تا سه شنبه از ساعت 13:15 به مدت 30 دقیقه

رادیو سلامت

غذا سلامت زندگي

تغذیه مناسب برای مبتلایان به التهاب روده ای در "غذا،سلامت،زندگی"

مشكلات روده‌ای همواره از شایع‌ترین شكایاتی است كه بیماران را به مطب پزشك می‌كشاند. در این میان، بیماری موسوم به «كولیت اولسروز» نیز از جمله زیر شاخه‌های مشكلات روده‌ای در بیماران به شمار می‌آید.

1397/05/01
|
12:05

بسیاری از بیمارانی كه دچار التهاب‌های روده‌ای هستند، قادر به مصرف مواد غذایی حاوی فیبر بالا نبوده و علائم چنین بیماری در آنها شدت می‌یابد. از این رو، مبتلایان مجبورند تا مدتی از خوردن و مصرف دانه‌های خوراكی، آجیل، غلات، میوه‌ها و سبزیجات خام كه هضم آنها برای سیستم گوارشی دشوار است، خودداری كنند. محققان به بیماران مبتلا به «كولیت اولسروز» توصیه می‌كنند، پیش از مصرف مواد غذایی نفاخ كه باعث ایجاد گاز معده، روده، گرفتگی و اسهال می‌شود، بهتر است آنها را بپزند. طبخ مواد نفاخ مانند بروكلی، گل كلم و انواع لوبیاها هضم آنها را آسان‌تر می‌كند. بنابراین، پیش از حذف سعی كنید آنها را به صورت پخته مصرف كنید.

یكی از مشكلات مبتلایان به بیماری «كولیت اولسروز» گرفتگی‌هایی است كه در روده ایجاد می‌شود. از این‌رو بهتر است وعده‌های غذایی روزانه به دفعات بیشتر و حجم كم‌تر تقسیم شوند تا این مشكل برطرف شود، البته محققان به بیماران مبتلا به این نوع التهاب روده‌ای توصیه می‌كنند به پزشك مراجعه كرده و طبق تشخیص و دستور وی رژیم غذایی مخصوص خود را در پیش گیرند تا علائم بیماری تحت كنترل درآید زیرا ممكن است علائم و همین‌طور درمان این بیماری از شخصی به شخص دیگر متفاوت باشد.

به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت برنامه "غذا ،سلامت،زندگی" كاری از گروه تغذیه یكم مرداد ماه به تغذیه مناسب بیماران دچار التهابات روده ای می پردازد .

دسترسی سریع
غذا سلامت زندگی