مقوله «چگونگی تولید خیارشور و فرایند تولید و نگهداری»، را در برنامه «غذا، سلامت، زندگی» شبكه رادیویی سلامت، بشنوید.
به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت، برنامه «غذا، سلامت، زندگی» كه كاری از گروه تغذیه و سلامت شبكه رادیویی سلامت است، روز یكشنبه، در خصوص «تكنولوژی تولید و تهیه خیارشور» با یوسف رمضان، دكترای صنایع غذایی گفت و گو می كند.
این برنامه با موضوعاتی همچون رژیم های غذایی؛ تغذیه در بیماری ها؛ تغذیه در گروه های آسیب پذیر (سالمندان، كودكان و ماداران باردار) به بررسی و تبیین تغذیه علمی و اصولی و نیز آشنایی مخاطبان صدای سلامت با گروه های مواد غذایی و منابع غذایی می پردازد.
همچنین، روزهای فرد در این برنامه درباره مباحث صنایع غذایی با هدف پرداختن به شعار سال سازمان بهداشت جهانی كه؛ ایمنی غذا از مزرعه تا سفره است، صحبت می شود.
یادآور می شود، برنامه «غذا، سلامت، زندگی»، شنبه تا چهارشنبه هر هفته، از ساعت 13:30 به مدت 30 دقیقه از موج اف.ام ردیف 102 مگاهرتز تقدیم شنوندگان صدای دانش، نشاط و آرامش می شود.