هدایت الله خادمی عضو كمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با بیان اینكه ساخت و سازی های شهری بدون برنامه انجام می شود در برنامه افق روشن رادیو سلامت گفت:
: آنچه امروزه در ساخت و سازی های شهری و ساختمان سازی مشاهده می شود بر مبنای تفكر اقتصادی بوده و فاقد اصول مهندسی است . وی افزود: افزایش بلند مرتبه سازی و برج در شهرها از حركت باد جلوگیری كرده و آلودگی هوا را تشدید می كند.
.........................................................
مدیركل مشاوره امور شناختی سازمان بهزیستی با اشاره به سامانه تصمیم ،سامانه پیشگیری از طلاق در برنامه افق روشن رادیو سلامت گفت : برای كاهش تشكیل پرونده های قضایی ، زوجین قبل از مراجعه به مراجع قضایی باید در سامانه www.zaman.behzisti.net ثبت نام و اطلاعات خود را با ذكر زمان مراجعه وارد كرده تا در نوبت دریافت مشاوره های روانشناسی قرار گیرند.بهزاد وحیدنیا افزود: این سامانه در حال حاضر برای مداخلات مربوط به طلاق توافقی طراحی شده است .
..........................
مدیرعامل انجمن خانواده ناشنوایان ایران درباره دسترسی ناشنوایان به رسانه های دیداری و شنیداری در برنامه افق روشن رادیو سلامت گفت: یكی از مشكالت موجود/ شكایت و گله مخاطبان تلویزیونی و سینمایی از حضور مترجم زبان اشاره در تصویر است كه اغلب تهیه كنندگان با درنظر گرفتن خواسته مخاطب این حق ناشنوایان را نادیده می گیرند. اكرم سلیمی افزود: همچنین زبان اشاره به كا رگرفته شده در تلویزیون یك شیوه مصنوعی است و با زبان اشاره طبیعی ناشنوایان همخوانی ندارد.