پروتئین های ضروری برای حفظ سلامت قلب و عروق را بشناسید

هفته جاری انجمن قلب آمریكا دستورالعمل‌های غذایی جدیدی را برای نحوه غذا خوردن با حفظ سلامت قلب و عروق منتشر كرد كه اولین به‌روزرسانی از سال 2006 تا به حال محسوب می شود.

1400/08/29
|
09:42

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از ساوند هلث، فهرست زیر بر اساس آخرین توصیه‌های رژیم غذایی انجمن قلب آمریكا است، كه بهترین پروتئین‌های مصرفی برای حفظ سلامت قلب را معرفی می‌كند.

ماهی

اسیدهای چرب اُمگا 3 موجود در ماهی به طور مستقیم برای قلب مفید است و همچنین یكی از دلایلی است كه خوردن منظم آن با عمر طولانی‌تر مرتبط است. به گفته محققان، بدن ما نمی‌تواند اسیدهای چرب امگا 3 بسازد، بنابراین باید آنها را از طریق غذا دریافت كنیم. ماهی‌هایی كه دارای بیشترین امگا 3 هستند عبارتند از: سالمون، ساردین، ماهی خال مخالی، ماهی كاد، شاه ماهی، قزل آلا و تن. ماهی سرشار از اُمگا 3 علاوه بر اینكه برای قلب مفید است، برای سلامت مغز نیز مهم است.

مغزیجات آجیلی

مغزهای آجیلی سرشار از اُمگا 3 هستند. آجیل‌ها همچنین سرشار از آنتی اكسیدان‌ها و مواد مغذی گیاهی هستند كه با محافظت در برابر كلسترول بالا مرتبط بوده و باعث می‌شوند یك غذای سالم برای قلب باشند.

سویا

مطالعات علمی ارتباط بین مصرف سویا و سطوح پایین كلسترول را نشان داده است كه به طور مستقیم با سلامت قلب و عروق مرتبط است.

لوبیا، عدس، نخود

لوبیا، عدس و نخود همگی در محافظت در برابر كلسترول بالا نقش دارند زیرا سرشار از آنتی اكسیدان‌ها و مواد مغذی گیاهی هستند. خوردن یكی از این منابع پروتئین گیاهی در رژیم غذایی همچنین می‌تواند فشار خون را كاهش دهد.

نخودفرنگی

نخود فرنگی اغلب به عنوان یك منبع پروتئین نادیده گرفته می‌شود، اما فقط به این دلیل كه كوچك است به این معنی نیست كه قدرتمند نیست. نخود فرنگی علاوه بر پروتئین بالا (هشت گرم در یك فنجان)، حاوی دو اسید آمینه لیزین (كه به تبدیل اسیدهای چرب به انرژی كمك می‌كند) و آرژنین (كه به بدن كمك می‌كند سریع‌تر پس از آسیب بهبود یابد و می‌تواند فشار خون را كاهش دهد) نیز هست.

دسترسی سریع