نتایج تحقیقات نشان میدهد مصرف پروتئینهای با كیفیت بالا مانند تخممرغ، ماست یونانی و گوشت بدون چربی در وعده صبحانه میتواند كاهش وزن را افزایش دهد.
به نقل از نیوز، نتایج تحقیق جدید نشان میدهد مصرف كالری بیشتر برای صبحانه با كاهش وزن بیش از 2 برابر و كاهش دور كمر مرتبط است.
در تحقیقات پیشین مشخص شد حتی خوردن یك دسر در صبحانه مانند یك كلوچه یا تكه كیك شكلاتی با سطوح پایینتر انسولین در آینده و سطوح سالمتر تری گلیسیرید مرتبط است.
به طور كلی افرادی كه كالری روزانه خود را در ساعات اولیه روز دریافت میكنند، میتوانند كاهش وزن را 2 برابر كنند.
به گفته محققان با وجود این موارد بیش از نیمی از جوانان صبحانه را حذف میكنند.
دكتر هدر لیدی، یكی از محققان این تحقیق، اظهار كرد: در این تحقیق بررسی شد آیا نوع صبحانه مصرفی میتواند مدیریت وزن را در جوانانی كه معمولا صبحانه را حذف میكنند، بهبود بخشد یا خیر.
عموما عادات غذایی افراد در دوران نوجوانی ایجاد میشود. اگر نوجوانان قادر به ایجاد عادات غذایی خوب مانند خوردن صبحانه باشند، احتمالا تا پایان عمر این عادت ادامه خواهد یافت.
این تحقیق شامل 28 نوجوان دارای اضافه وزن بود كه نیمی از آنان صبحانه با پروتئین بالا(35 گرم) و نیمی از آنان صبحانه با پروتئین معمولی(13 گرم) مصرف میكردند.
صبحانههای پروتئینی معمولی شامل شیر و غلات و صبحانههای با پروتئین بالا شامل تخم مرغ، لبنیات و گوشت بدون چربی بود.
همه نوجوانان شركتكننده در این مطالعه گزارش كردند كه تقریبا هر روز هفته از وعده صبحانه صرف نظر كردهاند.
دكتر لیدی گفت: گروهی از نوجوانانی كه صبحانه با پروتئین بالا مصرف كردند، 400 كالری دریافتی روزانه خود را كاهش و توده چربی بدنشان را از دست دادند؛ این در حالی است كه گروههایی كه صبحانه با پروتئین معمولی مصرف كردند یا به حذف صبحانه ادامه دادند، چربی بیشتری در بدن داشتند.
این نتایج نشان میدهد وقتی افراد صبحانه با پروتئین بالا مصرف كنند، در بقیه روز غذای كمتری مصرف میكنند. علاوه بر این نوجوانانی كه صبحانه با پروتئین بالا میخوردند، سطح گلوكز پایدارتری نسبت به سایر گروهها داشتند.