رژیم غذایی مبتنی بر ارزن ریسك دیابت را كاهش می دهد

بر اساس تحقیقات 11 كشور، افراد دیابتی كه در رژیم غذایی شان ارزن مصرف می كردند، میزان قند خون شان بین 12 تا 15 درصد كاهش یافت.

1400/05/17
|
11:00

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از زی نیوز، نتایج یك مطالعه جدید نشان داده است كه مصرف ارزن خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را كاهش می دهد و به كنترل سطح قند خون در افراد مبتلا به دیابت كمك می كند.

این مطالعه پتانسیل طراحی وعده های غذایی مناسب حاوی ارزن را برای افراد مبتلا به دیابت و پیش دیابت و همچنین افراد غیردیابتی به عنوان یك روش پیشگیرانه نشان می دهد.

نتایج نشان داد میزان HbA1c (قند خون متصل به هموگلوبین) به طور متوسط برای افراد پیش دیابتی 17 درصد كاهش یافت و از حالت پیش دیابت به حالت عادی رسید. این یافته ها تأیید می كند كه خوردن ارزن می تواند منجر به واكنش گلوكزی بهتر شود.

در این مطالعه، محققان 80 پژوهش مطالعاتی را مورد بررسی قرار دادند.

دكتر «اس آنیتا»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «هیچ كس نمی دانست كه مطالعات علمی زیادی در مورد تاثیر ارزن بر دیابت انجام شده است. این بررسی سیستماتیك مطالعات منتشر شده در مجلات علمی ثابت كرد كه ارزن سطح قند خون را كنترل می كند و خطر ابتلا به دیابت را كاهش می دهد.»

به گفته محققان، دیابت در همه مناطق جهان در حال افزایش است. هند، چین و ایالات متحده بیشترین تعداد مبتلایان به دیابت را دارند. آفریقا دارای بیشترین افزایش پیش بینی شده با 143 درصد از سال 2019 تا 2045، خاورمیانه و شمال آفریقا 96 درصد و آسیای جنوب شرقی 74 درصد است. محققان از تنوع مواد غذایی اصلی حاوی ارزن برای كنترل دیابت، به ویژه در آسیا و آفریقا، تاكید می كنند.

دسترسی سریع