قرار است لینكی در فضای مجازی قرار داده شود و داوطلبان 18 تا 50 ساله در این لینك نام نویسی كنند و بر اساس شرایط، تعدادی را مشمول دریافت واكسن قرار میدهیم.
محمد رضا صالحی ، با اشاره به اینكه به علت مرگ و میر بالای ناشی از بیماری كووید 19 با شرایط اضطراری مواجهیم، گفت: این موضوع موجب شده است همه كشورها از جمله كشور ما، گروهها و شركتهای مختلف علمی و دارویی تلاش كنند تا برای كنترل این مرگ و میر، به واكسن دست یابند.
وی افزود: در كشور ما از چندین ماه پیش، گروههای مختلفی بر روی ساخت واكسن كار كردند و از حدود 6 ماه پیش كارهای اولیه این واكسن آغاز شده است.
صالحی با اشاره به اینكه واكسن كرونا ساخت داخل بر مبنای واكسن كشته شده است، اضافه كرد: این روش تهیه واكسن، سالها و دههها امتحان خود را از جهت علمی و عارضهها پس داده است.
وی ادامه داد: این واكسن كارآزمایی های بالینی مرتبط با مراحل حیوانی را پشت سر گذاشته و حدود 10 روز پیش موفق شد كد اخلاق شروع كارآزمایی بالینی را بگیرد.
استاد دانشگاه علوم پزشكی گفت: قرار است لینكی در فضای مجازی قرار داده شود و داوطلبان 18 تا 50 ساله در این لینك نام نویسی كنند و بر اساس شرایط، تعدادی را مشمول دریافت واكسن قرار میدهیم.
وی با اشاره به اینكه داوطلبان نباید سابقه ابتلاء به كووید 19 را داشته باشند، افزود: آنها تحت معاینات دقیق بالینی و بررسیهای آزمایشگاهی قرار میگیرند. اگر فرد، قبلاً به ویروس كووید 19 مبتلا شده باشد نمیتوانیم ارزیابیهای دقیقی در مورد پیگیری عملكرد واكسن داشته باشیم.
صالحی تاكید كرد: تیمی كه بر روی این واكسن در حال كار است بسیار قوی و از بهترین دانشگاههای كشور هستند و موفق شدند واكسن را با كیفیت بسیار بالا تولید كنند.
استاد دانشگاه علوم پزشكی تهران، تاكید كرد: به شرایط علمی، قوانین و مقررات و اصول كارآزمایی بالینی، مقید هستیم و اگر شرایط آماده باشد و با ایمنی قابل توجهی بتوانیم این دوره را سپری كنیم، وارد مراحل بعدی خواهیم شد.
وی اضافه كرد: همه واكسنها ممكن است یك در هر چند هزار، عوارضی را داشته باشند كه در مقایسه با مزایای استفاده از آن ناچیز است.