50 درصد مبتلایان كرونا بی نشانه هستند و جوانان بیشترین سهم را در این میان دارند البته 45 درصد دیگر هم علائم خفیف این بیماری را دارند.
نیمی از مبتلایان به كرونا بعد از ورود ویروس به بدنشان هیچ علایمی پیدا از خود نشان نمیدهند و به بیان دیگر 50 درصد مبتلایان در حالت بی خبری هستند.
قسمت عمدهای از جامعه به خصوص افراد جوان و كودكان میتوانند كاملا بدون علامت باشند همچنین این افراد میتوانند به شدت دیگران را مبتلا كنند در واقع بی علامتی به معنی آلوده نبودن نیست اما حدود 45 درصد افرادی كه ویروس داخل بدن آنها نفوذ میكند علامت خفیف و متوسط داشته و نیازی به بستری شدن ندارند.
اوایل بیماری علایم خفیف است كه شامل بدن درد خفیف، علایم گوارشی خفیف، سردرد خفیف، حالت تهوع و اسهال میشود كه جز گروه پر خطر نیستند.
بخش عمده بیماران با این علایم بهبود پیدا میكنند، اما اگر علایم تشدید شد یعنی دچار سردرد شدید، بی اشتهایی شدید، ضعف و بی حالی و نهایتا علایم تنفسی و صرفه خشك شدند حتما به پزشك مراجعه كنند.
گاهی پزشكان برای كاهش اضطراب بیماران مراجعه كننده به آنان میگویند كه به سرماخوردگی یا آنفولانزا مبتلا شدید به همین دلیل اگر علایم شدید شد به همان پزشك مراجعه كنید تا با بررسی شما تصمیم جدیدی را اتخاذ كند.
افراد مسن و تحت درمان شیمی درمانی بهتر است فعالیت فیزیكی را كم كنند و استراحت كافی داشته باشند. مصرف مایعات، میوه و سبزیجات تازه و غذای خوب به آنها كمك میكند تا مقاومت بدنشان در برابر بیماری افزایش یابد.