میزان مراجعان به بخشهای بهداشتی و درمانی افزایش 1.6 درصدی داشته است.
به دنبال افزایش موارد ابتلا و همچنین فوتیهای ناشی از كووید 19، رئیس ستاد مدیریت كرونا در تهران از امضای نامهای مشترك با استاندار تهران به ستاد ملی كرونا برای اعمال محدودیتها در پایتخت خبر داد.
علیرضا زالی با اشاره به افزایش موارد بروز و بویژه مرگ ناشی از كرونا در كشور (162 فوتی طی 24 ساعت گذشته) گفت: در تهران هم در 24 ساعت گذشته سیر فزاینده روزهای قبل در زمینه ابتلا به كرونا رو به افزایش است. به طوری كه 425 بیمار جدید در بخشهای عادی و 102 بیمار در بخشهای ویژه بستری شدند.
وی گفت: میزان مراجعان به بخشهای بهداشتی و درمانی نیز افزایش 1.6 درصدی داشته است.
فرمانده عملیات مقابله با كرونا در پایتخت ادامه داد: میزان بستریها در 24 ساعت گذشته نیز در مقایسه با روز قبل از آن 8 درصد افزایش داشته است.
وی با اشاره به لزوم اعمال محدودیتها در شرایط فعلی گفت: با توجه به شرایط موجود اعمال محدودیت در تناسب با شرایط هر شهر و استان لازم است. بر همین اساس نامهای مشترك با امضای بنده واستاندار تهران در شش بند امروز تهیه و به ستاد ملی كرونا ارسال كردیم تا براساس مصوبه ستاد ملی، محدودیتهای جدیدتری در شهر تهران اجرا شود.
رئیس ستاد فرماندهی مدیریت بیماری كرونا كلانشهر تهران درباره اینكه آیا این محدودیتها مختص ساعات كار ادارات است یا اماكن؟ افزود: این پیشنهاد شش بند دارد كه همه مصادیق قبلی را در بر میگیرد و پیشنهادها به صورت عمومیتر مطرح شده است و امیدواریم با تایید ستاد ملی كرونا و با ساز وكارهایی كه در ستاد تهران و استانداری طراحی شده است اعمال شود.