امگا-6 یك اسید چرب غیراشباع بوده كه در غذاهای متنوعی یافت میشود. این اسیدها برای فعالیت بدن بسیار ضروری هستند و بدن نمیتواند خودش آنها را بسازد از همین رو باید آنها از طریق غذاهای مختلف بدست آورد.
برخی از غذاهایی كه بیشترین میزان امگا-6 را دارند عبارتند از:
گردو
گردو یكی از انواع محبوب و مورد علاقه آجیلها بشمار میرود كه حاوی مواد مغذی مانند فیبر و مواد معدنی مثل منگنز، مس، فسفر و منیزیم است. گردو میتواند به عنوان یك میان وعده یا روی سالاد مورد استفاده قرار گیرد.
روغن كاجیره
روغن كاجیره یك روغن معروف برای آشپزی است كه از دانه كاجیره به دست می آید. مانند سایر روغنهای گیاهی، كاجیره نیز سرشار از چربیهای غیراشباع است كه میتواند به سلامت قلب كمك كند. روغن كاجیره به دلیل طعم طبیعی و خوب میتواند برای سرخ كردن، پخت و پز و حتی در سالاد استفاده شود.
توفو
توفو از دلمه شدن شیر سویا و فشار دادن و قالب گیری آن تهیه میشود. هركدام از قالبهای توفو سرشار از مواد مغذی، پروتئین، آهن، كلسیم و منگنز است. اضافه كردن توفو به وعدههای غذایی برای سلامتی بسیار مفید است.
دانه آفتابگردان
دانه آفتابگردان از گل آفتابگردان گرفته شده كه حاوی مقادیر زیادی ویتامین و مواد معدنی مانند سلنیم و ویتامین E بوده كه هر دو به عنوان آنتی اكسیدان عمل كرده و موجب محافظت در برابر آسیب سلولی، التهاب و بیماریهای مزمن میشود. با طعم آجیل مانند و حالت تردی كه این دانهها دارند، یك گزینه مناسب برای میان وعده و استفاده روزانه در غذاها است.
كره بادام زمینی
كره بادام زمینی كه از بادام تفت داده شده تهیه میشود٬ نه تنها غنی از چربی و پروتئین است بلكه حاوی نیاسین، منگنز، ویتامین E و منیزیم میباشد.