راهكارهای تغذیه ای برای كاهش فشار خون

حذف نمكدان از سفره، امری ضروری است و می توان با جایگزین كردن نمك با چاشنیها و ادویه ها طعم غذا را بهتر كرد.

1398/07/29
|
11:42

-مصرف نمك را در برنامه غذایی باید محدود كرد. پیاز و سیر از موادغذایی خوش طعم و جایگزین خوبی برای نمك هستند.
-از خوردن تنقلات شور مثل چیپس، انواع پفك، خیارشور و شور سبزی ها خودداری كنید و از محصولات كم نمك یا بی نمك
مانند غلات یا سبز یهای آماده بدون نمك استفاده كنید.

-هنگام طبخ غذا، به جای نمك از ادویه استفاده كنید. غذاها را با انواع چاشنی نظیر ادویه، لیمو ترش تازه،
چاشنی نظیر ادویه، لیمو ترش تازه، آبغوره، نارنج یا سركه خوش طعم كنید.
-از مرغ، ماهی و گوشت لخم تازه به جای انواع دودی، كنسرو یا فرآوری شده استفاده كنید.
-در صورت استفاده از غذاهای كنسروی، غذاهای كنسرو شده مانند زیتون و نخود
فرنگی را بشویید تا مقداری از نمك آن خارج شود.
-به برچسهای روی بسته بندی مواد غذایی دقت و توجه كنید زیرا مقدار سدیم (نمك) در محصول مربوطه را نشان می دهد.

دسترسی سریع