عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی: برخورد با بحران در كشور فعال‌تر و ساختارمندتر از پیش‌گیری است

عضو هیئت رییسه مجلس شورای اسلامی گفت: باید به پیش‌گیری از حوادث توجه بیشتری شود و مسئولین راهنمایی كنند تا لایحه‌هایی برای این موضوع تهیه و قانون‌گذاری انجام شود.

1396/09/20
|
15:16

به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت، امیرحسین قاضی زاده هاشمی در مراسم «اختتامیه نخستین جشنواره كشوری پیشگیری از سوانح و حوادث» شبكه رادیویی سلامت گفت: یاد گرفتیم مدیر خوبی برای حل و فصل بحران‌ها باشیم. وقتی بحران ایجاد می‌شود همه جمع می‌شوند و آن را حل می‌كنند، اما این كه چطور باید از ایجاد بحران جلوگیری كرد و مردم را آماده كرد، هنوز كار جدی انجام نشده است.

وی افزود: در حوزه قانون گذاری نیز پشتیبانی‌هایی انجام شده كه در زمان بحران كمك مالی و اعتبار تخصیص داده می‌شود و ساختار و سازمان دارد. تمام كارها را سازمان مدیریت بحران انجام می‌دهد، اما در مورد پیش‌گیری فقط به احكام كلی توجه شده است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: موضوع برخورد با بحران فعال‌تر و ساختارمندتر از حوزه‌ای است كه به پیش‌گیری مرتبط می‌شود. با توجه به این‌كه در منطقه‌ای هستیم كه انواع حوادث طبیعی و غیرطبیعی را داریم، باید به پیش‌گیری توجه بیشتری شود و مسئولین راهنمایی كنند تا لایحه‌هایی برای این موضوع تهیه و قانون‌گذاری انجام شود.
قاضی زاده هاشمی در ادامه بیان كرد: پیش‌گیری به عامل انسانی باز می‌گردد. اول مردم هستند و دوم كسانی هستند كه سازوكارهایی باید پیش‌بینی كنند تا بحران مشكل كمتری ایجاد كند.

دسترسی سریع