محققان به رابطه بین كمبود ویتامین D و افزایش خطر مرگ و میر پی بردند.
محققان دانشگاه استرالیای جنوبی یك رابطه علت و معلولی بین كمبود ویتامین D و افزایش خطر مرگ و میر پیدا كرده اند.
دانشمندان همچنین دریافتند كه اگر سطح ویتامین D در محدوده كمبود باشد، خطر مرگ و میر ناشی از هر علتی در افراد تا 25 درصد افزایش مییابد.
ویتامین D یك ماده مغذی ضروری برای سلامتی است و نقش مهمی در موارد زیر دارد:
• محافظت از استخوانها در برابر پوكی استخوان
• حمایت از سیستم ایمنی بدن
• كمك به رشد سلولی
• ارتقا سلامت عضلات
بدن به طور طبیعی ویتامین D را از قرار گرفتن در معرض نور خورشید تولید میكند و ویتامین D را از غذاهای سرشار از مواد مغذی دریافت میكند، از جمله:
• آب میوههای غنی شده با ویتامین D، لبنیات و محصولات لبنی
• روغن كبد ماهی كاد
• ماهیهای چرب، از جمله سالمون، تن و ماهی خال مخالی
• جگر گاو
• زرده تخم مرغ
مقدار توصیه شده روزانه ویتامین D به سن فرد بستگی دارد. از 1 تا 70 سالگی، فرد باید روزانه 15 میكروگرم ویتامین D دریافت كند. این مقدار برای بزرگسالان 71 سال و بالاتر به 20 میكروگرم افزایش مییابد.
محققان در این مطالعه، در یك بازه زمانی 14 ساله دریافتند كه خطر مرگ افراد با افزایش سطح ویتامین D به میزان قابل توجهی كاهش مییابد.