بسیاری از افراد تصور می كنند كه تن ماهی دارای مواد نگهدارنده است. بسیاری از افرادی كه به این غذای كنسروی علاقه دارند به دلیل اینكه نمیدانند مواد نگهدارنده تن ماهی چیست از مصرف آن اجتناب میكنند.
بسیاری از افراد تصور می كنند كه تن ماهی دارای نگهدارنده است. بسیاری از افرادی كه به این غذای كنسروی علاقه دارند به دلیل اینكه نمی دانند مواد نگهدارنده تن ماهی چیست از مصرف آن اجتناب می كنند. زیرا در مورد وجود این نوع مواد در تن ماهی یا هر غذای كنسروی دیگر شایعات بسیاری وجود داشته كه شك و شبههای فراوانی در مورد مصرف آنها ایجاد می كند.
بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت باید بدانید كه علت ماندگاری طولانی مدت تن ماهی مربوط به فرایند تولید كنسرو است. از آنجایی كه غذاهای كنسرو شده طی فرایند دمایی بالایی تولید میشوند، باكتریهای عامل فساد در آنها از بین رفته است و به علت نوع بسته بندی خاص آنها امكان ورود مجدد این عوامل به درون قوطی وجود ندارد. به همین دلیل دارای ماندگاری طولانی مدت هستند.
همچنین نمك نیز به عنوان نگهدارنده و افزایشدهنده زمان ماندگاری محصول به كنسرو اضافه میشود، هرچند میزان آن خیلی بالا نیست اما توصیه می شود كسانی كه باید رژیم غذایی محدود از نمك را دنبال كنند از مصرف این محصول غذایی صرف نظر كنند و آن را نخورند.