بهترین ادویه برای سلامتی كدام است؟

ادویه‌ها علاوه بر افزودن طعم خوب برای غذا، فواید سلامتی مختلفی را ارائه می‌دهند كه شامل افزایش سیستم ایمنی بدن تا كنترل قندخون است.

1400/12/29
|
01:42

بسیاری افراد عادت دارند تا در شروع غذا از نمك برای بهتر شدن طعم استفاده كنند اما محققان برخی از ادویه‌های مناسب برای سلامتی بدن را معرفی كرده‌اند و توصیه می‌كنند تا از نمك كمتر استفاده كنید.

فلفل تند
فلفل سرشار از ویتامین A و نشان داده شده است كه درد را كاهش می‌دهد، با رادیكال‌های آزاد مبارزه می‌كند، كلسترول را كاهش می‌دهد، احتقان را پاك و از ایمنی بدن حمایت می‌كندهمچنین برخلاف باور رایج با زخم معده مبارزه می‌كند و باعث ایجاد آن نیز نمی‌شود. كپسایسین، تركیب قدرتمند موجود در فلفل قرمز ممكن است به سلامت قلب نیز كمك كند.

پونه كوهی
یك قاشق چای‌خوری پونه كوهی خشك منبع عالی ویتامین K و فیبر است و سرشار از آنتی‌اكسیدان‌هایی است كه در سه فنجان اسفناج یافت می‌شود. علاوه بر این، پونه كوهی به عنوان یك عامل ضد باكتری موثر برای كمك به مبارزه با عفونت‌ها شناخته شده است.

زردچوبه
زردچوبه علاوه بر افزودن رنگ، به دلیل فواید ضد التهابی كه دارد مورد توجه بسیاری قرار می‌گیرد. كوركومین در زردچوبه، خواص آنتی‌اكسیدانی و ضد التهابی قابل توجهی دارد كه درد آرتریت را تسكین می‌دهد و به مدیریت دیابت، بیماری قلبی، بیماری آلزایمر، فیبروز كیستیك و انواع بیماری‌های خود ایمنی مانند آرتریت روماتوئید كمك می‌كند. همچنین، برای تسریع بهبود زخم‌ها نیز استفاده شده است.

دارچین
دارچین یكی از رایج ترین ادویه‌های مورد استفاده است. مصرف این ادویه در افراد دیابتی می‌تواند از افزایش سطح قند خون جلوگیری كند و رایحه دارچین حس آرامش‌بخشی را ایجاد می‌كند.

سیر
سیر خواص بسیاری دارد از جمله مقابله با سرماخوردگی، افزایش سلامت قلب و خواص ضدالتهابی است. نتایج مطالعات نشان داده‌اند كه سیر از رگ‌های خونی شما در برابر استرس اكسیداتیو و التهاب محافظت می‌كند بنابراین روزانه از این ماده غذایی استفاده كنید.

زنجبیل
زنجبیل برای رفع ناراحتی معده و حتی تهوع صبحگاهی موثر شناخته شده همچنین با كاهش درد مرتبط و در سفر با ماشین توصیه به مصرف آن شده است.

كاكائو

اگرچه كاكائو در واقع یك ادویه نیست اما می‌تواند بسیاری از غذاها را معطر كند و طعمی خوش به آنها بدهد همچنین لبخند را به افراد هدیه كند. نتایج بررسی‌ها نشان داده است كه فلاوانول‌های كاكائو فشارخون را كاهش می‌دهند و گردش خون را بهبود می‌بخشند.

دسترسی سریع