صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

دوشنبه ها، از ساعت 12:30 به مدت 40 دقیقه

دل و جگر از جمله غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با رواج پیدا کردن فست فودها هنوز هم طرفداران خاص خود را دارد.این غذای گوشتی سرشار از منابع مورد نیاز بدن بوده و خوردن آن بستگی به شرایطی دارد.

قدیم که پای ما به فست فودها باز نشده بود و یاد نگرفته بودیم معده مان را با پیتزا و برگرها پر کنیم شهر پر از جگرکی و کله پزی بود. مفهوم غذای بیرون مساوی بود یا چلوکبابی ها یا جگرکی و طباخی ها که امعاء و احشاء گوسفند و گاو و گوساله را به خورد مردم می دادند.
اگر اهل خوردن جگر هستید باید یک سری اطلاعات تغذیه ای نیز در مورد خواص و فواید آن بدانید و همچنین مگانی که برای خوردن جگر،دل یا قلوه انتخاب می کنید نیز مکانی بهداشتی باشد و آن را به صورت بهداشتی و با رعایت نکات ایمنی تهیه کند.
یکی از تفریحات پرطرفدار ما ایرانی ها غذا خوردن است؛ حالا چه در منزل و محل کار و چه برای گذراندن یک روز پر خاطره با دوستان یا خانواده در تعطیلات. اما این لذت برای هرکس با ذائقه متفاوتی که دارد یک جور معنا می شود؛ برخی تفریح شان تست کردن غذای رستوران های لوکس شهر است و برخی دیگر دیزی و کباب خوری در دربند و کافه آذری را ترجیح می دهند. اما این جگر چیست که دل و هوش به سمت خودش می کشاند. بخوانید و بخورید نوش جان.

به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت برنامه "نیم نگاه" کاری از گروه تغذیه 7 آبان ماه در ساعت 12:30 با حضور دکتر جنیدی(رییس مرکز سلامت محیط وکاروزارت بهداشت) و دکتر فرح مندصالح زاده(معاون دفترنظارت بر بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی) به موضوع نحوه نظارت بر عرضه و فروش جگر و کباب می پردازد.

مرتبط با این خبر

  • دلایل کاهش مصرف سرانه لبنیات

  • درآمد میلیونی فروش آبمیوه و بستنی در فصل داغ تابستان

  • تابلوی ایست، در مقابل واردات بی‌رویه مکمل‌ها در رادیو سلامت

  • عاقبت مکمل های زیر پله ای

  • ضرورت توسعه اجتماعی در روستاها

  • لزوم توجه به سیاست های امنیت غذایی

  • ارتقای استاندارد، حلقه مفقوده توسعه صادرات

  • از خرید پرندگان شکاری و مهاجر، جداً خودداری کنید

  • بیش از 25 گرم قند ساده در روز نباید مصرف شود/62 درصد زنان، اضافه وزن دارند

  • دستاوردهای سلامت در حوزه غذا روی موج سلامت