صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

پنج شنبه ها، از ساعت 13:15 به مدت به مدت 10 دقیقه

نگهداری بیش از حد گوشت قرمز ،مرغ و ماهی سبب بروز مشکلات گوارشی، مسمومیت و بروز اسهال و استفراغ در فرد مصرف کننده می‌شود.

به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت خانم دکتر منیره مجلسی،دانشیار دانشکده بهداشت علوم پزشکی شهید بهشتی در گفتگو با برنامه "ساده مثل سلامت" در مورد نگهداری گوشت قرمز ،مرغ و ماهی گفت :

گوشت مرغ نیز بهتر است 12 ساعت، ماهی و میگو 8 ساعت قبل
از مصرف از فریزر خارج شوند.
وی افزود:نگهداری این مواد در یخچال در ظرف مخصوص پلاستیکی یا فلزی سبب می شود تا از ورود مواد آلوده و بسیاری از میکروب‌ها جلوگیری شود.

وجود دماسنج در فریزر ضروری است چرا که انواع گوشت را بر اساس اینکه قرار است چه مدت نگهداری شود، نشان می‌دهد به طور مثال گوشت قرمز را در 18 تا 20 درجه زیر صفر می‌توان در فریزر نگهداری کرد، اما کیفیت این گوشت به طور قابل توجهی پایین می‌آید.

این متخصص ادامه داد: در دمای 12 درجه زیر صفر می‌توان تا حدود 6 ماه گوشت قرمز را در یخچال نگهداری کرد و اگر دما پایین‌تر از آن باشد به مرور زمان سبب به وجود آمدن کپک در گوشت شده و افراد مصرف کننده را مستعد بیماری‌های میکروبی می‌کند.

وی اضافه کرد: مدت ماندگاری گوشت‌ها متفاوت است به طور مثال مواد غذایی همچون گوشت کبابی و استیکی را تنها در مدت 6 تا 12 ماه، مرغ و بوقلمون قطعه شده 4 تا 12 ماه، اردک 6 ماه و گوشت چرخ کرده، دل و جگر را تنها 3 تا 4 ماه می‌توان در فریزر با دمای مناسب نگهداری کرد.

مرتبط با این خبر

  • مردم مواد غذایی را از دستفروش ها و دوره گردها نخرند

  • لبنیات محلی، آری یا خیر؟؟؟

  • خطرات و بیماری های شغل آرایشگری

  • همه چیز درباره واکسن پنج‌گانه "پنتاوالان"

  • نکات بهداشتی خرید بستنی در فصل گرما

  • مشکلات کارمندان در محیط های کاری

  • بهداشت ظروف یکبار مصرف

  • روغن های خوراکی و عواقب پس از مصرف

  • اهمیت واکسن در بدو تولد نوزاد

  • فرمول موفقیت برای زنان خانه دار