صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

شنبه تا چهارشنبه از ساعت 13:30 به مدت 30 دقیقه

تخم مرغ یکی از کاملترین، ارزانترین و فراوان ترین غذاهای پروتئینی است که بعد از شیر جایگاه دوم را در تغذیه اقشار جامعه می تواند داشته باشد.

تخم مرغ نه تنها یک وعده غذایی خوشمزه و کامل است، بلکه یک عنصر لاینفک برای تولید بسیاری از غذاها است. سالهاست که تخم مرغ به عنوان یک منبع غذایی طبیعی و کامل مطرح می‌باشد.
علیرغم تمامی این شگفتی‌ها اما متاسفانه جایگاه تخم مرغ در سبد غذایی بدلیل اینکه حاوی مقادیری از کلسترول می‌باشد، کاهش یافته است. بیشترین تحقیقات علمی اخیر نه فقط تخم مرغ را به گذشته درخشان آنها بر می‌گرداند، بلکه جایگاه آنها را به عنوان یک غذای کاربردی بالا برده و دلایلی را برای مصرف همیشگی تخم مرغ ارائه می‌کند.

به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت برنامه " غذا سلامت زندگی" کاری از گروه تغذیه هفدهم مهر ماه در ساعت 13:30 با حضور دکتر مسعود هماپور(دکترای صنایع غذایی) به موضوع دانستنی هایی در مورد تخم مرغ می پردازد.

مرتبط با این خبر

  • نقش تغذیه در سلامت روان

  • فساد انواع گوشت دام و طیور در "غذا سلامت زندگی"

  • دانستنی هایی از خواص ذرت در "غذا سلامت زندگی"

  • رژیم غذایی مناسب برای سلامت قلب

  • با خواص میوه های پاییزی آشنا شویم

  • رعایت نکات بهداشتی هنگام طبخ نذری در ایام ماه محرم

  • توجهات تغذیه ای در بیماران پارکینسون

  • اهمیت تغذیه در بیماری اوتیسم

  • منابع غذایی ویتامین A

  • علائم تشخیص فساد گوشت قرمز