صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

شنبه تا چهارشنبه از ساعت 13:30 به مدت 30 دقیقه

گوشت تازه گوشتی است که تحت تغییرات فیزیکی و شیمیایی بعد از ذبح قرار گرفته است ولی فرآیندهای بعدی مانند منجمدکردن، عمل آوری و دودی کردن بر روی آن صورت نگرفته است.

گوشت از جمله مواد غذایی است که سریع فاسد می شود، به همین دلیل هم باید به سرعت باید آن را در یخچال گذاشت.
در مرحله پاک کردن و برش دادن گوشت به قطعات کوچک تر، ابتدا باید دست ها، چاقو و تخته برش گوشت را با آب گرم و ماده شوینده با دقت بشوییم و سپس در مدت زمان کوتاهی گوشت را برش بدهیم. میکروارگانیسم ها در دمای 5 تا 60 درجه سانتی گراد (منطقه  خطر) سریعا رشد می کنند، به همین دلیل گوشت نباید در مرحله قبل از انجماد بیش از 2 ساعت در دمای اتاق قرار بگیرد.
در دمای منهای 18 درجه سانتی گراد در فریزرهای خانگی می توان گوشت را به مدت 6 ماه نگهداری کرد؛ اما هر چه این زمان کوتاه تر باشد، کیفیت گوشت بهتر خواهد بود.
در تمام مراحل قطعه بندی، بسته بندی، پخت و سرو غذا دست های تان را تمیز بشویید. استفاده از دستکش لا تکس، در صورتی که به آن حساسیت ندارید، انتخاب مناسبی است، چرا که از انتقال بیماری های احتمالی دام، مانند ویروس های عامل تب خونریزی دهنده جلوگیری می کند. با این حال هیچ چیز جای شستشوی مکرر و مکرر دست ها را نمی گیرد.


به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت برنامه " غذا سلامت زندگی" کاری از گروه تغذیه چهاردهم مهر ماه در ساعت 13:30 به موضوع فساد انواع گوشت دام و طیور می پردازد.

مرتبط با این خبر

  • تغذیه مناسب در سه ماه قبل از بارداری

  • اهمیت توجه به استاندارد در صنعت غذا

  • عادت های غلط تغذیه ای که سبب چاقی میگردد

  • تغذیه مناسب برای پیشگیری از هپاتیت

  • نقش تغذیه در سلامت روان

  • دانستنی هایی در مورد تخم مرغ به مناسبت "روز جهانی تخم مرغ"

  • دانستنی هایی از خواص ذرت در "غذا سلامت زندگی"

  • رژیم غذایی مناسب برای سلامت قلب

  • با خواص میوه های پاییزی آشنا شویم

  • رعایت نکات بهداشتی هنگام طبخ نذری در ایام ماه محرم