نقش فناوری هستهای در ارتقای ایمنی و كیفیت مواد غذایی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، در برنامه «به زندگی سلام كن» از رادیو سلامت، به تشریح كاربردهای فناوری هستهای در صنایع غذایی پرداخت و آن را ابزاری مؤثر در حفظ سلامت عمومی جامعه دانست. >3 ماه پیش
مسمومیت با گاز مونوكسید كربن(قسمت دوم) كارشناسان: دكتر نوفرستی(عضو شورای سیاستگذاری انجمن جامعه ایمن كشور)، خانم دكتر فریده دارابی(معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشكی شهركرد) و دكتر منصور فیروزبخت(مدیر كل پزشكی قانونی چهارمحال بختیاری) >7 سال پیش
مسمومیت با گاز مونوكسید كربن(قسمت اول) كارشناسان: دكتر نوفرستی(عضو شورای سیاستگذاری انجمن جامعه ایمن كشور)، خانم دكتر فریده دارابی(معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشكی شهركرد) و دكتر منصور فیروزبخت(مدیر كل پزشكی قانونی چهارمحال بختیاری) >7 سال پیش