استرس شغلی و راهكارهای كاهش استرس و ارتقاء سلامت روان در محیط كار كارشناس مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشكی یاسوج گفت: استرس یك واقعیت انكارناپذیر و یكی از مشكلات عمده زندگی در جوامع صنعتی است كه بسته به فشار روانی و كیفیت انطباق فرد با آن ممكن است منجر به بیماری و یا برعكس به تجربه ای مثبت تبدیل شود. 4 روز پیش
فناوری هستهای، ناجی صنایع غذایی ایران دكتر وحید مفید، متخصص علوم و صنایع غذایی در برنامه «به زندگی سلام كن» رادیو سلامت، از نقش كلیدی و رو به گسترش فناوری هستهای در ارتقاء سلامت و ماندگاری محصولات كشاورزی و غذایی در ایران خبر داد. وی با تشریح فرآیند پرتوتابی، بر مزایای متعدد این روش از جمله كاهش آلودگی، از بین بردن آفات و باكتریها و حفظ كیفیت مواد غذایی تأكید كرد و خاطرنشان كرد كه این فناوری هیچگونه خللی در كیفیت نهایی محصولات ایجاد نمیكند. 2 ماه پیش
فناوری هستهای، پشتیبان نوین صنایع غذایی ایران عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، گفت: فناوری هستهای با بهرهگیری از پرتودهی، نقش مهمی در افزایش ماندگاری، كاهش آلودگی و ارتقای كیفیت محصولات كشاورزی و غذایی ایفا میكند. 2 ماه پیش
فناوری نانو در خدمت سلامت زائران اربعین معاون اداره كل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو گفت: فناوری نانو میتواند نقش مؤثری در حفظ سلامت زائران داشته باشد. 3 ماه پیش
وضعیت نامطلوب مصرف لبنیات در كشور مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ضمن تشریح برنامههای این وزارتخانه در خصوص تامین امنیت غذایی در كشور، وضعیت مصرف لبنیات در كشور را نامطلوب خواند. 2 سال پیش
مولتی ویتامین بهتر است یا مصرف جداگانه هر ویتامین؟ عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی تهران درپاسخ به این سوال كه مولتی ویتامین بهتر است یا مصرف جداگانه هر ویتامین نیز گفت: بستگی به شرایط فرد دارد. سالمندان معمولا غذای كافی دریافت نمیكنند برای همین باید مولتی ویتامین و مواد معدنی مصرف كنند. 2 سال پیش
دسترسی به غذای سالم، حق همه مردم جهان است/ اهمیت تغذیه سالم و كافی در توسعه جوامع روز جهانی غذا همه ساله به منظور اهمیت و نقش موثر تغذیه سالم در افزایش سلامت جوامع، گرامی داشته می شود. 4 سال پیش
ایرانی ها 7 برابر فرانسوی ها دورریز مواد غذایی دارند این آمار با كیفیت مواد غذایی ارتباطی مستقیم دارد. 4 سال پیش
اهمیت توجه به استاندارد در صنعت غذا مصرف كنندگان به طور روز افزون برای مسایلی همچون كیفیت, بهداشت و ایمنی مواد غذایی كه می خورند یا می آشامند, اهمیت بیشتری قایل می شوند. 7 سال پیش
نقش تغذیه در سلامت روان برای خوشبخت بودن باید جسم سالم و روح آرامی داشت و اگر جسممان را با مصرف تغذیه مفید سالم نگه داریم در نتیجه روحی آرام و سرحال خواهیم داشت. 7 سال پیش
جرم گیری دندان، چرا و چگونه؟ وقتی جرم انباشته میشود، در قسمت لثهای دندان، میكروارگانیسمها در تخلخل جرم جمع میشوند و از خودشان توكسین یا مواد سمی ترشح میكنند كه موجب التهاب لثه میشود. 7 سال پیش
كدام روغن مایع موثر است؟/ سرخ كردن، مواد غذایی را سمی می كند یك متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: یكی از روغن هایی كه برای سرخ كردن مناسب است روغن كنجد است كه مقاومت بیشتری دارد. 8 سال پیش