رزماری گیاهی با خواص شگفتانگیز رزماری، گیاه دارویی بهعنوان یك مكمل مهم در رژیم غذایی بوده كه حاوی طیف گستردهای از مواد مغذی ضروری برای سلامتی بدن است. 4 ماه پیش
آیا مصرف مكمل كروم پیكولینات ضرورت دارد كروم پیكولینات مكملی است كه بسیاری از مردم آن را مصرف می كنند، زیرا برای كاهش حساسیت به انسولین، سوزاندن چربی و عضله سازی تبلیغ می شود. 2 سال پیش
برای درمان سرفه خشك چه بخوریم؟ برخی از افراد از مشكل سرفه خشك رنج می برند. در برخی موارد وجود زخمی تحریك كننده در گلو باعث سرفه می شود، اما هیچ مخاطی به همراه ندارد. سرفه واكنشی است كه بدن در طی آن به منظور خلاص شدن از دلایل تحریك كننده، انجام می دهد. 3 سال پیش
خواص بیشمار آویشن یك متخصص طب سنتی گفت: طبع آویشن در طب سنتی گرم و خشك است. آویشن بهعنوان مصلح بسیاری از مواد غذایی مانند گروه لبنیات ازجمله پنیر تازه، دوغ و ماست، قارچ خوراكی، لوبیا سبز، نخود سبز، باقلا سبز، انواع ماهی و سیبزمینی و ماكارونی محسوب میشود. 3 سال پیش
عدم قرنطینه و تعطیلی به اعتقاد كمیته علمی كرونا عضو كمیته علمی كشوری كووید 19، با بیان اینكه كرونا برای افرادی كه نقص ایمنی ندارند خطرناك نیست، گفت: البته این افراد باید واكسن زده باشند. 3 سال پیش
هنگام آلودگی هوا چه میوههایی مصرف كنیم؟ متخصص طب ایرانی گفت: سیب، گلابی، انار شیرین و پرتقال و خیار و لیمو از میوههایی هستند كه بوییدن و خوردنشان در آلودگی هوا به بدن كمك كند. 4 سال پیش
راه درمان از بین رفتن «حس بویایی» دركروناییها چیست؟ فوق تخصص گوش،حلق و بینی با بیان اینكه حدود 90 درصد موارد از بین رفتن حس بویایی در مبتلایان به كرونا به حالت اول برمیگردد، گفت:بیمار باید عطر گل رز، لیمو، محمدی،عصاره آویشن و اوكالیپتوس را به شكل عمیق ببوید. 4 سال پیش
تغذیه سالم در فصل پائیز با رعایت چند نكته یك متخصص تغذیه گفت: با ورود به فصل پائیز و ایجاد هوای سرد زمینه برای ابتلا به بعضی از بیماری های عفونی خصوصا عفونت تنفسی مهیاست و بنابراین مصرف ریزمغذی ها نباید فراموش شود. 4 سال پیش
مراقب عوارض مصرف فرآوردههای گیاهی باشیم/سه اصل كلی فراموش نشود كارشناس اداره فرآورده های طبیعی دانشگاه علوم پزشكی ایران، در مورد نحوه استفاده از عرقیات گیاهی و خطرات و عوارض تهیه نادرست این فرآوردههای طبیعی و سنتی، توضیحاتی ارائه داد. 4 سال پیش
آنتیبادی كرونا تا چه زمانی در بدن باقی میماند؟ رئیس كمیته كشوری اپیدمیولوژی كووید ١٩ با اشاره به اینكه میزان آنتی بادی به سطح ایمنی بدن و مواجهه با انواع جدید ویروس بستگی دارد گفت: وجود آنتی بادی مقاوم در برابر ویروس كرونا در بدن بین 1 تا 6 ماه متغیر است. 4 سال پیش
مصرف زیاد قند، نمك و چربی خطر كرونا را نزدیكتر میكند. سیستم ایمنی مهمترین عامل و ابزار برای در امان ماندن از ابتلا به كرونا است. 5 سال پیش
غذاهای تقویت كننده سیستم دفاعی و تضعیف كننده فاكتورهای التهابی بدن نقش موثر اصلاح عادات غذایی در تقویت سیستم ایمنی افراد و پیشگیری از بروز بیماریها 5 سال پیش
دمنوشها جایگزین دارو نیستند استاد دانشگاه داروسازی دانشگاه تهران با تاكید بر این كه دمنوشها به هیچ عنوان جایگزین دارو نیستند، گفت: برای بهبود بیماری لازم است دستورات پزشك به درستی رعایت شود. به بیان دیگر، دارو و دمنوش گیاهی باید در جای خود و به شیوه صحیح مصرف شود. 9 سال پیش